Zvažujeme Matovičovo odvolanie. Ale možno vysloviť nedôveru duševne chorým osobám? pýta sa Fico

2
Predseda strany Smer – sociálna demokracia Robert Fico. Foto: TASR

V Smere-SD si kladieme otázku, či už nie je čas otvoriť ľuďom oči a podať návrh na vyslovenie nedôvery Matovičovi. Nie za diplomovku, ale za jeho charakter. Reaguje na sociálnej sieti predseda strany Robert Fico k medializovaným informáciám, že diplomová práca premiéra Matoviča o daňovom systéme je plagiátom.

Fica neprekvapuje, že Matovič podvádzal pri diplomovej práci.

„Celý jeho život je o podvode. Ako podviesť štát na DPH, ako podviesť voličov klamstvami, ako krivo obviniť politických oponentov,” vymenúva Fico. Podľa neho však ľudia chceli zmenu a médiá urobili chybu.

„Keby médiá povedali verejnosti pravdu o Kiskovi, Kollárovi či Matovičovi, neprekročili by títo politici ani prah najzapadlejšieho kultúrneho domu, nieto ešte najvýznamnejších štátnych inštitúcií. Z týchto ľudí sa vyplavuje len to najhoršie, čo sa dá priniesť do politiky. Podvody, faloš a pretvárka,” píše predseda Smeru-SD.

Fico pripomína, že často súčasného premiéra označoval a označuje za duševne nespôsobilého.

„Matovič by nakoniec sám mohol povedať, prečo sa vyhol základnej vojenskej službe. Ale len duševne nespôsobilý a chorý dokáže napadnúť politického oponenta a za podvod s rigoróznou prácou ho onálepkovať najohavnejšími prívlastkami. A keď to isté urobí on sám, mávne nad svojím podvodom len rukou,” zdôvodňuje.

A pokračuje v tom aj pri úvahe o odvolaní premiéra: „Máme však dilemu, či ústava vôbec umožňuje vyslovenie nedôvery duševne nespôsobilým osobám.” Dodáva Fico na sociálnej sieti.

https://www.facebook.com/robertficosk/posts/1448907941959890
- Reklama -

2 KOMENTÁRE

  1. Odvolávanie Matoviča, nemá zmysel. Ani pre parádu. A to odhliadnuc od toho, že SMER nemá, po zdržaní sa u Danka, morálne právo, v takýchto kauzách, nikoho odvolávať. SMER by mal otvárať celkom iné témy, ku ktorým sa stavia akosi vlažne – porušovanie Ústavy (i keď bohužiaľ s ním začal práve SMER), obmedzovanie ľudských práv, likvidácia národného (nie zahraničných spoločností) hospodárstva. Iba slepý si nevšimne, že korona nevyvádza v TESCU, KAUFLANDE, Volkswagene, atď. ale inde sa jej ohromne darí. Ktorý slovenský prosperujúci podnik treba zlikvidovať? Aha! Nasadíme koronu.

  2. Treba to podávať na každú schôdzu ako návrh!!! Idi. Ot, klamár, plagiátor, zlodej a podvodník nemá čo hľadať na poste premiéra SR!!! Ľudia by mali teraz vyjsť do ulíc a protestovať tak, ako to robili, keď ich huckal ten šašo Mat_ovič!!! Mysleniu zdar!!!

Comments are closed.