Pribudli dve úmrtia a 35 infikovaných novým koronavírusom

    0
    Ilustračná fotografia (Autor: TASR)

    Vo štvrtok pribudli aj dve úmrtia pacientov s pozitívnym testom na nový koronavírus. Počet úmrtí pacientov s pozitívnym testom na ochorenie COVID-19 tak stúpol na 17.

     Vykonaných bolo doposiaľ celkovo 61.261 testov, len počas štvrtka sa ich spravilo 3840. Celkovo sa z ochorenia COVID-19 vyliečilo už 355 ľudí, z toho za štvrtok zaznamenali 67 takýchto prípadov.

    Hospitalizovaných je 222 osôb, z toho v 64 prípadoch ide o ľudí s potvrdeným ochorením COVID-19. Na jednotkách intenzívnej starostlivosti je sedem osôb a jedna je na pľúcnej ventilácii.

    Na Slovensku pribudli vo štvrtok aj dve úmrtia pacientov s pozitívnym testom na nový koronavírus. Počet úmrtí pacientov s pozitívnym testom na ochorenie COVID-19 tak stúpol na 17.

    Najviac nových prípadov, a to 11, za štvrtok eviduje Trenčiansky kraj. Ďalej nasleduje Bratislavský kraj so šiestimi prípadmi, Trnavský má päť nových prípadov, štyri sú v Košickom kraji. Nitriansky kraj má tri nové prípady, Prešovský, Žilinský a Banskobystrický majú zhodne po dva prípady.

    - Reklama -