Kolíková: rozhodnutie parlamentu o Svetlovskej rešpektujem Ľudia: ako sa dá rešpektovať porušenie vládneho programu po dvoch dňoch?

    0
    ministerka spravodlivosti SR Mária Kolíková (Za ľudí) (Autor: TASR)

    Ministerka spravodlivosti  MáriaKolíková po  odhlasovaní Svetlovskej  za členku Súdnej rady SR uviedla:  “Rešpektujem výsledok hlasovania parlamentu o členoch súdnej rady. Tešilo by ma, ak by sme mali v týchto otázkach absolútnu zhodu v koalícii. Moje stanovisko v tejto veci je nemenné. Súdna rada prijíma rozhodnutia pre celú justíciu, a preto by mala byť rovnako zastúpená sudcami aj nesudcami. Takto sa to budem usilovať presadiť, aby to pre budúcnosť bolo priamo zakotvené v Ústave.” 

    Ľudia sa jej však na sociálnej sieti pýtajú: “dá sa rešpektovať porušenie programového vyhlásenia a to hneď po pár dňoch? a ešte ide o osobu z mafiánskeho prostredia???”
     
    Ďalší  uvádza: “Sme rodina sa bratríčkovaním so smerákmi (nechali vo funkcii Vážneho, šéfa úradov práce aj Guspana v NR SR) mení na SMER rodina…žial,koaličných partnerov si nevyberáme, ale s morálkou a charakterom sa na rozdiel od Borisa Kollara neobchoduje…”
     
    A ďalší: “Otázka, či je dobré takéto správanie koaličného partnera rešpektovať, je myslím na mieste.”
    -lb-

    - Reklama -