Dvere do Európy, zlatá baňa pre pašerákov migrantov. O tomto aspekte nezávislosti Katalánska sa v mainstreame veľmi neinformuje

    0
    Estelada alebo vlajka nezávislého Katalánska a vlajka Európskej únie vlajú pred prezidentom provincie Arturom Masom (Autor: SITA)
    Je potrebné si povedať, že Španielsko je krajinou, ktorá sa celkom úspešne bráni nelegálnej migrácii, čo niektoré európske ,pokrokové' sily, a hlavne zločinecké bandy, ktorých je dnes plný Blízky východ a sever Afriky, ťažko nesú. ,Pokrokové sily' Únie potrebujú ,spriateleného' voliča, majú politickú silu a peniaze a gangy majú ozbrojenú a organizovanú silu a ešte viac peňazí. A to nehovorím o peniazoch od Sorosa a ropných štátov atď.,“ poznamenal Vlk s tým, že zo zdesených reakcií Francúzska, Nemecka, a hlavne Bruselu na výsledok katalánskeho referenda vidieť, že si to tieto krajiny uvedomujú.
     
    Následne sa zamyslel aj nad tým, že keby nebolo rozpadu Juhoslávie, armáda ani polícia by tam nikdy nedovolili, aby sa v roku 2015 prevalila cez Balkán až do centra Európy utečenecká vlna.
     
    Zničenie Juhoslávie, už po niekoľkýkrát organizované hlavne z Nemecka, iste nemalo pôvodne za cieľ urobiť cestu miliónom moslimov do Európy. Ale urobilo. Za nechutného príspevku aj od Českej republiky, keď sme uznali Kosovo ako štát a omieľali nezmysly okolo Bosny a Hercegoviny, kde sú dnes verejne základne al-Káidy aj Islamského štátu,“ povedal Vlk.
     
    Pôvodný text TU.
     
    Komentátor sa domnieva, že dnes máme v Katalánsku ďalší pokus o vytvorenie diery do Európy.
     
    Pod pláštikom samostatnosti uprostred vyburcovaných davov na čele so všetkého schopnými a čertviekým platenými a riadenými politikmi, ako je Carles Puigdemont, katalánsky separatistický premiér, a ,vítacia' starostka Barcelony, by sa Katalánsko stalo na mnoho rokov otvoreným lievikom pre nelegálnych imigrantov do celej Európy,“ zmienil sa Vlk s tým, že to je to, o čo tu ide.
     
    A čo ľavicová polovica nafúkaných a ľavičiarskych Kataláncov vôbec nechápe. Ako tí hlupáci, čo sa s chuťou vraždili v Juhoslávii. A čo akoby ,nechápali' rôzni komentátori. Ani keď si prečítajú, že sa značná časť katalánskych radníc odmietla na tom pseudoreferende vôbec podieľať,“ uzavrel.
     
    - Reklama -