Toto tu ešte nebolo! Beňová hrozí, že na Facebooku zverejní nahé fotky

    0
    Monika Flašíková-Beňová (Autor: TASR)

    Europoslankyňa za Smer Monika Flašíková-Beňová čelí nepríjemnej situácii na sociálnej sieti. Po tom, čo sa pred pár mesiacmi rozviedla s Fedorom Flašíkom, jej na Facebooku dvorí niekoľko mužov. Paradoxom však je, že jej posielajú nahé fotky, pričom ona takúto formu považuje za nevkusnú.

    „Páni, keď je žena rozvedená, tak naozaj nie je zvedavá na vaše nahé fotky. Je to nevkusné, negustiózne a nehodí sa to,“ napísala Beňová.

    Smeráčka dokonca pristúpila aj k radikálnemu kroku. Tí muži,  ktorí jej budú aj naďalej posielať takéto fotky, budú zverejnení na jej Facebooku. „Chcem vás upozorniť, že tých, čo v tom budú pokračovať, začnem zverejňovať na fb, lebo teda zrejme si želajú byť ,videní'. Nech sa pobavíme všetci,“ dodala europoslankyňa vo svojom statuse.

    Pre PL Beňová povedala, že jej je celá situácia veľmi nepríjmená a týka sa konania viacerých mužov. „Myslím si, že je to netaktné a celé mi je to veľmi nepríjemné. Sú to viacerí muži, pričom to trvá už dlhšiu dobu a tak som ich chcela upozorniť aj takýmto spôsobom, keďže nezaberá, ak im to napíšem iba do správy,” uzavrela Monika Beňová.

    - Reklama -