Kajínek vraj plánoval útek do Karibiku

    0
    Jiří Kajínek po prepustení z väzenia (Autor: ReproFoto: YouTube)

    Necelých 24 hodín pred premiérovým uvedením televízneho dokumentu s názvom Já, Kajínek, ktorý večer odvysiela TV Prima, poskytol najznámejší český väzeň interview, v ktorom vyzradil šokujúcu informáciu.

    Konkrétne to, že plánoval útek do Karibiku!

    A prečo práve tieto končiny?

    „Tak to je jednoduché: je tam teplo. Tamojšie hurikány sú síce nepríjemné, ale mám tam kontakty, známych. Bolo by to jednoduché,“ pochválil sa novinárom bulvárneho denníka Blesk 56-ročný omilostený väzeň.   

    Apropo, milosť. ´Celebritný´ exväzeň tvrdí, že pokiaľ by mu český prezident Miloš Zeman neudelil milosť, tak by svoj plán o úteku pretavil do skutočnosti.

    „Bolo to pripravené, dlho pripravené. Ale utekajte z väzenia, keď vám stále niekto niečo sľubuje, že sa to vyrieši, že sa na slobodu dostanete legálne. Ale keďže sa nič nedialo, stanovil som si termín, do ktorého počkám,“ ozrejmil ďalej Kajínek.

    Termín potenciálneho úteku ani iné detaily však už bližšie komentovať nechcel. 

    Na novinársku výzvu, prečo nechce povedať viac o dátume, respektíve spôsobe, akým by do Karibiku unikol, Kajínek odpovedal jednoznačne.

    „Čo keď ma znova zavrú? Čo ak prídu s nejakou intrigou? Už som dosť starý na to, aby som šiel zase na dlhý čas do väzenia.“

    A keby sa napokon naozaj naplnil Kajínkov najčiernejší scenár a putoval by znova do ´lochu´?

    „V takom prípade by som sa k tomu plánu vrátil. Bol by to taký môj majsterštyk na záver,“ dodal sebavedomo.

    - Reklama -