Kollár zostra: Zbytočne sa Fico strčil Macronovi do zadku a vymyslel si jadro

    0
    Boris Kollár a Robert Fico (Autor: TASR)
    Kollár pomerne často a, zdá sa, že aj rád využíva priestor, ktorý mu poskytuje sociálna sieť. Na svojom facebookovom profile uverejňuje videá, ale aj komentáre na adresu svojich politických súperov. Najčastejšie si ako líder a poslanec opozičného hnutia Sme rodina berie na mušku koalíciu, vládu a najmä jej predsedu Roberta Fica. Tentokrát si Kollár „kopol“ do premiéra pri Ficovej obľúbenej téme jadra Európskej únie. 
     
    Podľa toho, čo píše Kollár, bolo pre Slovensko zbytočné sa tlačiť do jadra EÚ prostredníctvom Francúzska. Opozičný poslanec naráža v komentári na stretnutie Roberta Fica s francúzskym prezidentom Emmanuelom Macronom, ktoré premiér vyzdvihoval ako mimoriadne dôležité pre účasť Slovenska na takzvanom jadre. 
     
    Kollárov komentár je typicky ostrý a opäť plný tvrdých invektív na adresu premiéra. „Zbytočne sa Fico strčil Macronovi do zadku a vymyslel si jadro! Jadro problému je vo Ficovej hlave a mám pocit, že už v poslednom čase ten človek stráca zdravý úsudok!“ píše opozičný poslanec. 
     
    Budúcnosť Slovenska vidí Kollár v spolupráci v rámci Vyšehradskej štvorky. „Jedine V4 nás vždy podržala a keď si Fico myslí, že nadbiehanie a podlizovanie sa ‚JADRU‘ prináša pre nás ovocie, tak toto je jedno z nich… Trpká zhnilá plánka… Fico stráca nielen percentá a dôveryhodnosť, ale definitívne aj zdravý rozum,“ uzatvára svoj status Kollár. 
     
    Len pripomeňme, že takzvané jadro Európskej únie majú tvoriť krajiny, ktoré budú ochotné spolupracovať na užšej integrácii. Príkladom je nedávna bezpečnostná dohoda PESCO, pod ktorú sa minulý týždeň podpísalo 23 ministrov zahraničných vecí členských krajín EÚ. Nechýbal ani podpis šéfa slovenskej diplomacie. Práve krajiny, ktoré budú mať záujem na podobnej spolupráci aj v iných oblastiach, majú v budúcnosti tvoriť jadro EÚ. 
     
     
    - Reklama -