VIDEO Politici zdobia stromčeky, posielajú vianočné pozdravy. Blaha promuje stromček s veľkou červenou hviezdou. Neuhádnete, komu patrí

    0
    Ilustračná foto, vianočný stromček (Autor: pixabay.com)

    Vianočnú náladu má už aj premiér Robert Fico. Ešte v piatok pridal predseda vlády na svoj oficiálny profil na sociálnej sieti fotografiu vianočného stromčeka, ktorý zdobí jeho kanceláriu na úrade vlády. V tom čase bol premiér podľa vlastných slov ešte stále v pracovnom nasadení, no dnes už zrejme aj on bude väčšinu dňa tráviť v kruhu rodiny a užívať si pokojné sviatky.

    Ozdobený vianočný stromček stojí už aj v obývačke lídra hnutia Sme rodina Borisa Kollára. Ten priznal, že keby zdobenie ostalo na ňom, asi by mu doma nakoniec stál len holý zelený strom, a tak si na pomoc s jeho dekoráciou radšej zavolal svoje deti.

    Kollár zároveň prezradil, že stromček z minulého roka mu stál doma ozdobený až do jari. A aj potom, ako z neho naveľa zvesil v apríli ozdoby, ho v podstate nakoniec len presunul do kúta, kde stromček prečkal až doteraz.

    O svoj vianočný stromček sa plánoval na Facebooku podeliť aj poslanec za Smer-SD Ľuboš Blaha. Nakoniec si to však podľa vlastných slov rozmyslel, keď uvidel fotky stromčeka, ktorý stojí doma u saskára Ľubomíra Galka. „Uvedomil som si, že toto (Galkov stromček) netromfnem. Takú peknú červenú hviezdu ako on nemá nikto. Kto by to do saskárov povedal. Nuž vitaj medzi nami, súdruh Ľubomír, viva la revolución!“ zažartoval si na Galkovu adresu Blaha.

    Pripravení na sviatky sú už aj ministri SNS. Predseda parlamentu a šéf národniarov Andrej Danko so svojimi straníckymi kolegami to už pred sviatkami pracovne zabalili a zaželali prostredníctvom Facebooku všetkým krásne Vianoce.

    Želanie pekných sviatkov uverejnila na svojom profile aj líderka hnutia OĽaNO Veronika Remišová. Tá svojim priateľom a podporovateľom popriala okrem iného radosť, nádej, ale aj svetlo betlehemské, ktoré svieti na cestu, aj keď je niekedy ťažká.

    Členovia hnutia OĽaNO zároveň nakrútili sériu krátkych videí, v ktorých šťastné, veselé a krásne Vianoce prajú napríklad Eduard Heger, Martin Fecko, Soňa Gáborčáková, Silvia Shahzad, ale aj ďalší poslanci Obyčajných ľudí. Všetky ich videoodkazy nájdete na ich facebookovej stránke TU.

    O svojom vzťahu k Vianociam porozprával predseda liberálov z SaS Richard Sulík. V krátkom predvianočnom videu sa okrem toho podelil aj o úsmevnú historku z detstva a keďže tieto sviatky sú podľa neho najmä o medziľudských vzťahoch, zaželal ľuďom k tohtoročným Vianociam: Aby vás čím viac ľudí malo rado! 

    Saskári však pojali vianočné sviatky aj, takpovediac, prakticky. Tímlíderka strany pre pôdohospodárstvo Jarmila Halgašová sa prostredníctvom krátkeho videa prihovorila ľuďom s dobrými radami, ako sa cez sviatky neprejesť a ako si dať pozor na neželané priberanie na váhe.

     

    - Reklama -