Mal to byť štátnický príhovor a nakoniec to vyznelo ako pasáž z rozprávky, píše kotlebovec Uhrík o Kiskovom prejave

    0
    Milan Uhrík (Autor: TASR)
    Podľa prvých slov Uhríkovej reakcie na Kiskov prejav by sa mohlo zdať, že poslanec bol s prezidentovým prejavom spokojný. Ďalšie riadky jeho facebookového statusu však vyvedú z omylu. 
     
    „Novoročný príhovor Kisku nesklamal. Nudný, riedky, nemastný, plný prázdnych klišéovitých fráz. Akoby si ho naozaj písal sám,“ píše Uhrík.
     
    Andrej Kiska sa vo svojom prejave nevyhol verbálnemu útoku na ĽS NS, ktorú opakovane označuje za fašistickú stranu. Prezidentskej kritiky adresovanej ľudákom sa chytil aj Uhrík, ktorý bránil svoju stranu. 
     
    „Zaujalo ma však, ako hovoril o tom, že by sme nemali z niekoho vyrábať nepriateľa len kvôli tomu, že má iný názor. A pritom sám v tom istom príhovore opäť označil našu stranu, našich kandidátov a našich voličov ako ZLO, proti ktorému musí on a dobro bojovať. Mal to byť štátnický príhovor pri príležitosti 25. výročia vzniku Slovenskej republiky a nakoniec to vyznelo ako pasáž z rozprávky Fantaghiro,“ píše v závere Uhrík. 
     
    Opakovanú vzájomnú kritiku si členovia Ľudovej strany Naše Slovensko vymieňajú s prezidentom Andrejom Kiskom pravidelne od chvíle, čo boli kotlebovci zvolení do parlamentu. 
     
     
    - Reklama -