Chlapci nesklamali. Anaboliká viac myslieť nedovolia. Píše Hlina o návrhu kotlebovcov na zníženie počtu poslancov parlamentu

    0
    Líder KDH Alojz Hlina (Autor: TASR)
    ĽS NS pod vedením Mariana Kotlebu chce znížiť počet poslancov parlamentu zo súčasných 150 na 100. Kotlebovci pritom argumentujú, že by sa tak ušetrili nemalé finančné prostriedky a ešte stále by na jedného poslanca nepripadalo viac občanov, ako je to v iných členských krajinách Európskej únie. 
     
    Predseda KDH Alojz Hlina je však voči takýmto plánom Kotlebovej strany skeptický a nenechal si ujsť príležitosť na tvrdý politický úder. „Chlapci nesklamali. Anaboliká viac myslieť nedovolia. Sľúbili vyriešiť parazitov, tých v osadách a tých v bielych košeliach, a čo dokázali? Čo vyriešili? To, čo sa spieva v tej pesničke Analýza dokázala h…,“ konštatuje Hlina. 
     
    Líder kresťanských demokratov pripomína aj nedávnu politickú minulosť ĽS NS a jej poslancov, ktorých ani v najmenšom nešetrí. „Sú dva roky v parlamente, minuli milióny zo štátneho rozpočtu, zjedli tony majonézového šalátu v parlamentnom bufete. Prehrali VÚC voľby, získali v nich o jedného poslanca viac ako strana Úsvit. Predkladajú absolútnu hlúposť. Hlúposť, ktorú sa už aj populisti hanbia predložiť,“ napísal Hlina na svojom facebookovom profile. Zrejme išlo o narážku na to, že v minulosti presadzovali zníženie počtu poslancov aj liberáli zo SaS. 
     
    „Ak po dvojročnom pôsobení v parlamente predložíte ako liek na riešenie problémov Slovenska návrh zákona v podobe zníženia poslancov, musíte byť absolútny hlupák alebo z ĽS NS,“ dodáva Hlina v statuse. Podľa predsedu slovenských kresťanských demokratov je počet poslancov k počtu obyvateľov úplne normálny na európske pomery. Vraj si na túto tému dával robiť porovnanie. 
     
     
     
    - Reklama -