Zeman čoskoro umrie, uviedol komentátor

    0
    Miloš Zeman (Autor: TASR)

    Hovorca českej hlavy štátu Jiří Ovčáček zverejnil na svojom Twitteri fotografiu Miloša Zemana. A pretože to urobil na Twitteri, kde sa vyjadruje k verejnému dianiu pravidelne a podľa všetkého so Zemanovým súhlasom, zverejnenú fotografiu pravdepodobne vopred schválil aj prezident. A o to je podľa publicistu Jiřího X. Doležala horšie.

    Fotografia totiž podľa Doležala ukazuje chorého muža. Keby nešlo o prezidenta, nikomu by do toho nič nebolo. Lenže je to prezident Českej republiky, ktorý v niektorých oblastiach disponuje nemalou mocou. Česi by mali mať istotu, že bude s týmito právomocami disponovať psychicky zdravý človek, ktorý bude mať na výkon funkcie aj dosť fyzických síl.

     

     

    Zdroj: Twitter/Jiří Ovčáček

    „Z fotografie však hľadí vydeseným pohľadom oslabnutý starec, ktorému doslova pozerá smrť z očí. Je to na Ovčáčkovom profile zdobenom fotkou Zemana z čias, keď bol ešte fit, až bolestne viditeľné. Ten muž na včerajšej fotografii už je očividne na konci svojich síl a je úplne evidentné, že okrem sedenia v kresle už nezvládne vôbec nič. Je to vyžitý, vyčerpaný starec. Napriek tomu kandiduje aj na druhé možné funkčné obdobie a svoju nemohúcnosť očividne nevidí,“ napísal publicista.

    „A navyše je viac ako pravdepodobné, že za päť dní tie prezidentské voľby vyhrá práve on – bez ohľadu na to, ako strašne slabo na novej fotke vyzerá. Takže sa v súvislosti s prezidentskou voľbou 12. a 13. januára 2018 vynára mrazivá otázka: Keď vyhrá Zeman, za ako dlho sa budú konať ďalšie prezidentské voľby?“ položil si otázku.

    V ankete servera dokonca špecifikoval, že ďalšia prezidentská voľba čaká Česko už na jar. „Prvé kolo vyhrá Miloš Zeman, no a niekedy na jar budeme musieť zvoliť niekoho za neho, až umrie,“ spresnil publicista.

    Celý text si môžete prečítať TU.

    - Reklama -