Putin a Trump by sa mali mať na pozore. Prostitútka im vyhlásila vojnu

    0
    Prezidenti Ruska a USA, Vladimir Putin a Donald Trump počas oficiálneho bilaterálneho rokovania na okraj summitu G20 v Hamburgu (Autor: TASR)

    Vašukevičová na seba ako samozvaná milenka ruského miliardára Olega Deripasku upozornila predvlani tým, že natočila na jeho luxusnej jachte stretnutie Deripasku s ruským vicepremiérom Sergejom Prichodkovom. Tento týždeň sa dostala „kurtizána“ pôvodom z Bieloruska znovu do centra pozornosti, keď bola zatknutá v Thajsku spoločne s ďalšími deviatimi Ruskami tamojšou políciou za účasť na kurze „milovania“. Následne natočila krátke video, v ktorom požiadala Spojené štáty o pomoc.

    „Ak budeme vydané do Ruska, pokúsia sa nás v tamojších väzniciach zabiť. Prosím Ameriku, aby nám pomohla a nemuseli sme zomrieť v Rusku. Ja aj moje kolegyne sme boli zatknuté na niečí príkaz v Bangkoku. Niekto bol očividne podplatený, aby nás dostal do väzenia, čo je v rozpore s thajskými zákonmi,“ sťažovala sa Vašukevičová na Instagrame a potom prišla s ponukou, ktorá určite zaujala kritikov Trumpa a Putina.

    „Ak ma ešte zastihnete v thajskom väzení medzi živými, rada by som s vami o niečom hovorila. Mám dostatok audio- aj videodôkazov, ktoré potvrdzujú, že Trump a jeho ľudia boli v úzkom kontakte s ruskou stranou,“ adresovala mladá žena svoj odkaz predovšetkým americkým médiám, ktoré sa dlhé mesiace zaoberajú práve témou možného ovplyvňovania prezidentských volieb v USA ruskou stranou. Zatiaľ však chýbajú bezprostredné dôkazy, ktoré by nejakú „tajnú“ dohodu medzi Trumpom a Putinom potvrdzovali.

    Pred niekoľkými dňami vyhral Deripaska súd a z Instagramu a Youtubu bolo odstránené spomínané video, ktoré odhaľovalo stretnutie vplyvného ruského miliardára s vicepremiérom na Deripaskovej luxusnej jachte. V žalobe ako odôvodnenie uviedol, že video „narúša jeho súkromie“. Vašukevičová je okrem iného autorkou knihy Kto chce zvádzať miliardára, ktorá čiastočne odhalila väzby Deripasku na niekdajšieho šéfa Trumpovej kampane Paula Manaforta.

    Celý text si môžete v angličtine prečítať TU.

    - Reklama -