Kľúčový poradca Donalda Trumpa dostal infarkt

    0
    Larry Kudlow (Autor: TASR)

    Srdcovú príhodu svojho hlavného poradcu komentoval aj prezident Donald Trump, ktorý zo Singapuru, kde rokoval so severokórejským lídrom Kim Čong-unom, tweetoval: „Náš veľký Larry Kudlow, ktorý pracuje tak tvrdo na obchode a ekonomike, práve dostal infarkt.“

    Informoval tiež verejnosť, že Kudlowa previezli do vojenskej nemocnice Waltera Reeda vo Washingtone. Tlačová hovorkyňa Bieleho domu Sarah Huckabeeová-Sandersová uviedla, že Kudlowov stav je dobrý. V podobnom duchu sa vyjadrila aj Kudlowova žena Judy. Reportérovi denníka The Washington Post povedala, že Kudlow je pri vedomí a telefonicky už hovoril so svojimi priateľmi.

    Judy Kudlowová zároveň pochválila prácu lekárov, ktorí sa o jej muža starajú. Larry Kudlow je skúsený americký ekonomický poradca. Veterán, ktorý v role rozpočtového poradcu pomáhal už americkému prezidentovi Ronaldovi Reaganovi v 80. rokoch, zatiaľ naposledy verejne vystúpil v pondelok, keď kritizoval slová kanadského premiéra Justina Trudeaua o „urážlivých clách“, ktoré vyslovil na summite G7 v Toronte.

     

     

    Zdroj: Twitter / Donald J. Trump

    autor: mak

    - Reklama -