Nebezpečný Babiš! Tomáš Klus pokračuje v burcovaní verejnosti. Ale už nielen na sociálnych sieťach

    0
    Andrej Babiš (Autor: TASR)

    „Myslím si, že Babiš je všeobecne zdatný nákupca čohokoľvek, nielen českej kultúry,“ argumentoval v úvode hudobník. Sám nedokázal zhodnotiť, o koľko peňazí on sám v dôsledku tohto kroku príde, ale vraj mu o peniaze nejde.

    „Ja sa netajím svojím názorom na Andreja Babiša už veľmi dlho,“ uviedol v rozhovore pesničkár. „Pocítil som potrebu dať najavo to, čo si myslím,“ odôvodnil spísanie a zverejnenie svojho statusu na Facebooku, ktorým rozvíril v spoločnosti vlnu reakcií. „Keď nemáme radi Andreja Babiša, tak sa nám predsa nemôže páčiť, že si nás postupne nakupuje,“ vysvetlil. Zastáva razantný postoj, ktorý chce ďalej čoraz viac a dôslednejšie dodržiavať. Nechce spolupracovať s niečím, s čím nesúhlasí, nechce jesť chleba toho, koho kritizuje.

    Zdroj: Facebook / Tomáš Klus

    Klus sa podľa svojich slov ďalej domnieva, že Andrej Babiš je pre českú spoločnosť nebezpečný. „Predovšetkým z morálneho dôvodu,“ dodal.

    „Snažil som sa rozvíriť debatu,“ zhodnotil Klus, čo bolo jeho cieľom. Chcel vraj týmto gestom otvoriť myseľ ľudí a pripomenúť im, že treba vždy začať u seba. Rozhodne vraj nemá ambíciu byť tým na čele s horiacou pochodňou. Jeho cieľom vraj je, aby sa tým inšpirovala ďalšia skupina ľudí, ktorá zastáva rovnaký názor, a začala sa správať kompatibilne s tým, čo si myslí a s akým názorom sa stotožňuje.

    Rozhovor nájdete na webe Aktuálně.cz.

    - Reklama -