Kuffova tvrdá kritika: Podľa Kisku som fanatik a extrémista. Pre koho je tento prezident? Má iba pekné pozlátko

    0
    Marián Kuffa (Autor: OS)

    „Liberáli nie sú naši nepriatelia, sú to naši nezodpovední bratia a sestry, ktorí sa mýlia. Preto ich odmietame. Nepopudzujem vás k nenávisti voči nim, ale k opatrnosti voči nim. Berú bomby do ruky, pretože to zabije nielen ich, ale aj nás. Tie bomby sú gender ideológia, potraty a registrované partnerstvá. Toto ponúkajú mladým ľuďom. Je otázka času, kedy príde ku katastrofe,“ varoval kňaz Marián Kuffa počas kázne v Lendaku.

    Podľa Kuffu by sme liberálov nemali ani voliť. „Dávajte pozor, koho volíte. Prosím vás, nevoľte liberálov, nie pretože by boli našimi nepriateľmi, ale preto, že berú do rúk nepriateľskú filozofiu.“

    Kňaz zároveň kritizuje liberálov za to, že nevedia odlíšiť lásku k blížnemu od žiadostivosti. „Naozajstná láska obohacuje, žiadostivosť okráda. Ak človek žije nezriadene, tak koná samovraždu, ale ak to učí druhých, tak vraždí druhých. Keď však do toho nútia druhých ako gender ideológia, tak sú pre mňa masoví vrahovia nášho národa,“ dodal.

    Kričali na mňa, že som konšpirátor

    Kuffa si zaspomínal aj na tichý protest pred parlamentom, keď prišiel podporiť návrh kotlebovcov na sprísnenie potratov. Viac sme o tom písali TU.

    „Médiá na mňa kričali, že som konšpirátor. Vy ste konšpiračné médiá. Oponoval som, pretože neslúžia pravde a ani dobru. Potrat nie je prerušenie tehotenstva, ale jeho ukončenie a vražda nevinného. Keď sa spojí mužská a ženská bunka, tak v tom okamihu stvorí Boh dušu. Od toho okamihu ide o vraždu nevinného. Médiá si zo mňa ale robili posmech. Politici však mali možnosť zamedziť potratom, ale nespravili to. Tí, ktorí o tom nevedeli, majú podiel na zabíjaní našich detí a tí, ktorí o tom vedia, tak vraždia naše deti,“ myslí si Kuffa.

    Tvrdá kritika Kisku

    Pravda zostane pravdou podľa kňaza bez ohľadu na to, či návrh podali kotlebovci, alebo niekto iný. „Pán prezident Kiska nazval tých, ktorí bojujú proti potratom, extrémistami. Tých, ktorí bojujú proti gender ideológii, nazval fanatikmi. Čiže podľa Kisku som fanatik a extrémista. Ja sa vás pýtam, kto je fanatik a extrémista? Ten, kto bojuje za životy našich detí alebo kto ich morálne a fyzicky zabíja? Odpovedzte si vo svojom vnútri,“ pustil sa do Kisku Kuffa.

    „No a čo, že to je prezident, ja takýchto ľudí voliť nebudem. Kuffa nehovorí politicky, ale hodnotovo. Nevyzývam vás na nenávisť proti pánovi prezidentovi, ale na opatrnosť a odvahu. Takýchto ľudí nevoľte. Aj keď možno majú pekné pozlátko – pán prezident má najvyššiu dôveru na Slovensku. Ja ho voliť nebudem. Či to robí vedome, alebo nevedome, ja neviem, preto ho nesúdim,” dodáva.

    Kuffa tiež pripomenul, že Kiska schválil zákon, ktorý zlepšuje život psom a mačkám. „Pre koho je tento prezident? Pre ľudí alebo pre mačky a psov? Som proti tomu, aby sme dali psov nad človeka. Toto však nerozlišuje prezident a všetci liberáli. Drahí veriaci, nevoľte liberálov,“ zopakoval svoju výzvu kňaz.

    Nová kresťanská strana

    Kritika Kuffu smerovala aj voči KDH a Angele Merkelovej, ktorá sa podľa neho nespráva ako kresťanka. „Vystupuje za kresťanskú stranu, ale pokojne schvaľuje registrované partnerstvá. My máme tiež kresťanskú stranu, ktorá sa odkresťančuje. Tiež máme eruoposlancov, ktorí hlasujú za registrované partnerstvo, pretože sa opičia po Merkelovej. My veriaci volíme takýchto ľudí aj ja som ich volil, ale už nebudem. Vzniká nová kresťanská strana a tá nekoketuje s liberálmi. Je proti gender ideológii, potratom, registrovaným partnerstvám a je za rodinu. Takýchto budem voliť ja a takýchto odporúčam aj vám voliť,“ uzavrel svoju kázeň Marián Kuffa.

    O stanovisko sme požiadali aj Kanceláriu prezidenta SR, ktoré po zaslaní doplníme.

    - Reklama -