Fico o esemeskách medzi Šufliarskym a Kočnerom: Čo mňa je do nejakých sms?

    0
    Robert Fico - snímka z videa, ktoré zverejnil na sociálnej sieti. (Autor: facebook.com/robertficosk/)

    Predsedu Smeru-SD a expremiéra Roberta Fica nezaujímajú sms správy medzi prvým námestníkom generálneho prokurátora Petrom Šufliarskym a podnikateľom Marianom Kočnerom (prepisy správ čítajte TU), ktorý je obvinený z objednávky vraždy novinára Jána Kuciaka. “Čo mňa je do nejakých sms medzi pánom Šufliarskym a Marianom K.? To nech si rieši generálny prokurátor,” vyhlásil na tlačovej konferencii Fico.

    Generálny prokurátor SR Jaromír Čižnár vo štvrtok odkázal, že sa zaoberá komunikáciou Šufliarskeho a obvineného Mariana Kočnera. Šufliarsky zas informoval, že zverejní sms správy medzi ním a podnikateľom Marianom Kočnerom. Potvrdil, že si písali od januára do júla 2017. Šufliarsky svoje odpovede označil za prejav slušnosti a profesionality.

    Pred pár dňami hovoril, že jeho vzťah k Marianovi Kočnerovi nikdy nebol priateľský, nepriateľský, príbuzenský, finančný, či majetkový. Komunikácia bola podľa Šufliarskeho vždy iniciovaná Marianom Kočnerom, pričom z jeho strany išlo o slušnú reakciu. “Predmetom komunikácie neboli žiadne trestné veci,” zdôraznil vtedy námestník.

    - Reklama -