Ostré VIDEO hereckého frontu. Už viete, koho máte voliť

    0
    Herec Ján Koleník (Autor: TASR)

    Slovenskí herci, speváci a zabávači natočili video, v ktorom apelujú na svojich spoluobčanov, aby išli voliť vo voľbách do Európskeho parlamentu 25. mája.

    Táňa Pauhofová, známa napríklad z rozprávky Láska rohatá, z filmu Román pro muže alebo Lída Baarová, začína video vetou: „Tvrdia, že Európska únia nám škodí.“ Herec Ján Koleník ešte pritvrdil: „Snažia sa nás presvedčiť, že sme pod tlakom diktátu z Bruselu.“ A raper Strapo prvú dvojicu výrokov zavŕšil slovami: „Nahovárajú nám, že Západ sem pretláča zvrátené hodnoty.“

    Moderátor Ján Gordulič zdôraznil, že EÚ nám ponúka mnoho výhod. A herec Richard Stanke sa posťažoval, že aj napriek tomu nešlo pred piatimi rokmi v eurovoľbách voliť 87 percent oprávnených voličov. Herec Alexander Bárta potom dodal, že ak sa táto situácia zopakuje aj tento rok, hrozí, že každý druhý hlas odovzdaný vo voľbách môže patriť extrémistom. „Nenechajme si vziať Európu ľuďmi, ktorí o ňu nemajú záujem,“ požiadala nakoniec svojich spoluobčanov herečka Lujza Garajová Schrameková.

    Zdroj: Facebook/Mladí proti fašizmu

    Video vzbudilo na sociálnych sieťach nemalú pozornosť – na Facebooku ho olajkovalo viac ako 2 600 používateľov a zdieľalo vyše 5 000 ľudí.

     

    - Reklama -