Výsmech princovi Harrymu a jeho manželke: Chcú len dve deti pre klímu? Bude viac miesta v tryskáči

    0
    Britský princ Harry a vojvodkyňa zo Sussexu Meghan pózujú fotografom so svojím synom (Autor: TASR)

    Publicista a vysokoškolský pedagóg Tomáš Klvaňa ich za toto rozhodnutie v podstate pochválil, hoci pridal aj jednu zľahčujúcu poznámku.

    „Princ Harry a Meghan celkom správne chcú maximálne dve deti, samozrejme, pre zníženie uhlíkovej stopy. Sú ohľaduplní ku globálnej klíme a za to im patrí vďaka. A tiež bude v privátnom tryskáči viac miesta!“ napísal Klvaňa na Twitteri.

     

     

    Zdroj: Twitter/Tomáš Klvaňa

    Jeho kolega z brandže Daniel Kaiser, komentátor servera Echo24.cz, zašiel v kritike kráľovského britského páru ešte ďalej.

    „Najnovšou známou obeťou klimatickej psychózy je princ Harry. S manželkou Meghan majú zatiaľ jedno novorodeniatko a teraz oznámili, že k nemu pridajú nanajvýš jedno ďalšie, aby príliš nezaťažili planétu uhlíkovými stopami tretieho, štvrtého…“ napísal komentátor spomínaného servera s tým, že manželov toto rozhodnutie ani nemusí príliš bolieť, pretože princova manželka už nie je z najmladších, má 37 rokov, takže sa dá predpokladať, že by päť či šesť detí na svet pravdepodobne nepriviedla, ani keby manželia toto osudové rozhodnutie neurobili.

    Ďalšie informácie nájdete na webe Echo24.cz.

     

    - Reklama -