Tomáš si opäť zgustol na Trubanovi

    0
    Poslanec NR SR Erik Tomáš (Smer-SD) (Autor: TASR)

    „Toto je voľné pokračovanie môjho statusu z minulého týždňa,“ začína svoje hodnotenie Trubanovho počínania smerácky poslanec.

    Status poslanca Smeru – SD z 2. augusta   Zdroj: Facebook/Erik Tomáš 

    Konštatuje, že sa pod ním vtedy rozpútala rozsiahla vášnivá diskusia.

    „Keď nerátam členov Trubanovej organizovanej hejterskej skupiny, ktorej cieľom bolo hasiť vznikajúci požiar, našli sa tam určite aj komentáre úprimných ochrancov lídra PS,“ hodnotí Tomáš.

    Tvrdí, že diskutujúci mu vyčítali, že jeho slová boli sú nafúknuté a skreslené, „lebo išlo vraj len o jeden joint“.

    „A teraz tu máme zrážku s realitou, ktorá je vždy najlepšou skúškou správnosti,“ konštatuje so zadosťučinením.

    „Nielen ja, ale mnohí sa už vtedy pousmiali nad tým, že malo ísť len o ´jeden joint´ Realita? Truban priznal, že ´trávu´ fajčil viackrát,“ zdôrazňuje Tomáš.

    A pokračuje, že už vtedy si dovolil spochybniť aj to, že išlo “len o marihuanu”, keďže sám Truban na tej nešťastnej prednáške hovoril “o namotávaní sa na všelijaké látky” a “bad trip podľa odborníkov nastáva po iných drogách”.

    Zdroj: Facebook/Erik Tomáš

    „Realita? Truban priznal, že okrem marihuany užíval aj drogu LSD.

    „Napokon som si dovolil urobiť záver, že študenti museli po Trubanových slovách ´dostať na drogy ihneď chuť´,“ tvrdí Tomáš a dodáva, že realita bola taká, že Truban priznal, že takto sa o drogách pred študentmi nemá rozprávať.

    „Takže, milí sympatizanti pána Trubana, pravda je taká, že ten, kto skresľoval a klamal, som nebol ja, ale váš miláčik. Preto svoju otázku z minulého týždňa dopĺňam – môže byť premiérom človek, ktorý užíval drogy a KLAMAL?“ obracia sa na voličov.

    A na záver dodáva zamyslenie:

    „Inak celá tá obhajoba Michala Trubana je veľmi zvláštna, až podozrivá. Najprv zatĺka, potom si zase sype popol na hlavu. Človek má pocit, že ešte niečo skrýva…“ píše Erik Tomáš na sociálnej sieti.

    - Reklama -