Bývalý smerák sa ostro pustil do mimovládok: Týrajú migrantov, toto nevidí len blbec

    0
    Anton Martvoň (Autor: TASR)

    „Správne rozhodnutie skonfiškovať loď mimovládke. Len blbec totiž nevidí, že medzi Líbyou a Sicíliou je vzdialenosť až 500 kilometrov,“ hodnotí exposlanec.

    Podľa neho je absolútne choré, keď zahraničné mimovládky ´akože zachraňujú´ na mori ekonomických migrantov pri líbyjských vodách, potom ich prevezú 500 kilometrov k hraniciam EÚ a na záver vykrikujú, že ako potrebujú zachránení migranti zdravotnú pomoc, lebo osem dní prežili na mori.

    „Však ich týrajú tou cestou priamo zahraničné mimovládky. Ked ich zachránili pri Líbyi a chcú im naozaj pomôcť, tak prečo ich nevylodili priamo na breh Líbye, čo je iba pár kilometrov z mora, ale trepú sa s nimi týždeň k Sicílii alebo k Malte?“ zamýšľa sa Martvoň, tvrdý kritik Smeru po vystúpení zo strany a známy aj tým, že súčasnú vládu pomenoval ako „vládu ružového Peťka“

    Podľa neho nejde o záchranu, ale o organizovaný prevoz ľudí cez celé Stredozemné more, pričom za dotácie z EÚ tu niekto pod hlavičkou mimovládok natvrdo pašuje migrantov do EÚ a „ešte chce, aby sa o nich krajiny EÚ vrátane SR postarali“.

    Zdroj: Facebook/Anton Martvoň

    „Nech zabudnú!!!“ tvrdo reaguje exposlanec NR SR.

    „To je celé na hlavu postavené – nedá sa previesť miliarda chudobných ľudí do EÚ z Afriky a z Ázie, pričom podľa mňa prepitý Juncker a exagentka Merkelová sú už buď úplne mimo reality, alebo potom asi na tom pašeráctve cez nejakú mimovládku nejak participujú, resp. je zjavné, že to podporujú…,“ rozohnil sa Martvoň.

    A na záver súhlasí s postupom Talianov A Grékov.

    „Som rád, že Taliani a Gréci pritvrdzujú a vidia realitu,“ uzatvára Anton Martvoň na sociálnej sieti.

    - Reklama -