VIDEO Tanečník Pellegrini: Niekedy ani neviem, kde sa mi to šťastie dostalo, rozplýval sa na východe

    0
    Peter Pellegrini si to na výjazdových rokovaniach vlády aj takto dokáže užiť (Autor: facebook.com/pellegrini.peter/)

    Predseda vlády v pondelok (21.10.) zverejnil na svojej sociálnej sieti video, ktoré potvrzuje, že rokovania politických špičiek v teréne môžu byť skutočne aj o nefalšovanej zábave.

    Giraltovce a Čaňa, ktoré sú na východe Slovenska, boli miestami, kde ľudia Pellegriniho návštevu ešte v druhej polovci októbra naozaj úprimne ocenenili.

    Ponúkli ho chlebom a soľou, dopriali mu pestrý kultúrny program a premiér dokonca využil aj možnosť zatancovať si uprostred zvedavého a spokojného davu ľudí s dievčinou v tradičnom kroji, za čo si vyslúžil apluaz.

    Zdroj: FB/Peter Pellegrini

    Ľudová muzika, tanec, spev – to všetko Pellegrinimu a jeho vládnej delegácii východniari srdečne ponúkli a dopriali. A premiér? Ten bol, zdá sa, poriadne dojatý. 

    „To sú veci, ktore mňa dojímajú. Naozaj. Viete, ja niekedy ani neviem, že kde sa mi to šťastie dostalo, že tí ľudia si takto urobia námahu a takto ma privítajú,” rozplýval sa pred novinármi premiér.

    Na chvíľu dokonca aj zapochyboval, či je hodný toľkej srdečnosti od miestnych obyvateľov. „Niekedy si aj myslím, či si to vôbec zaslúžim… Naozaj, veľká vďaka, mám pred tým obrovský rešpekt, veľmi si to vážim,” dodoal Pellegrini.

    Autor: Redakcia

    - Reklama -