VIDEO Polícia vo štvrtok našla telo ženy. Takto o tom informoval šéf krajského riaditeľstva

    0
    Na snímke riaditeľ KRPZ Bratislava Adrian Pavlík (Autor: TASR)

    Privolaný obhliadajúci lekár po dôkladnej obhliadke tela vylúčil cudzie zavinenie, presnú príčinu smrti určí pitva. Policajti totožnosti ženy poznajú, ide o 28-ročnú Bratislavčanku. Polícia už v prípade začala trestné stíhanie vo veci prečinu usmrtenia.

    “Môžem jednoznačne potvrdiť, že nie je žiadna súvislosť medzi týmto prípadom a prípadom, ktorý bol dokumentovaný v tom istom teritóriu 11. novembra,” vyhlásil Pavlík s tým, že neexistujú žiadne dôkazy o tom, že by išlo o sériového vraha.

    Pavlík ubezpečuje, že k prípadom budú pristupovať s najvyššou zodpovednosťou. “Môžem vás uistiť, že na prípade pracujú naozaj tí najskúsenejší kriminalisti, policajti, ktorí už majú dostatočnú prax,” dodáva Maškara.

    Podrobnosti prípadov nechcú zverejňovať, keďže medializácia môže narušiť vyšetrovanie. Od oznámenia prvého prípadu podľa Maškaru vykonali desiatky procesných úkonov, vrátane výsluchov, prehliadok a zaistenia stôp.

    Pátranie po obeti bolo vyhlásené 12. novembra, polícia ju stotožnila ešte v ten deň.

    Polícia v pondelok 11. novembra krátko po 9.00 h prijala oznámenie o náleze podchladenej ženy na Prístavnej ulici v Bratislave.

    Po príchode na miesto policajti zistili, že na uvedenom mieste sa nachádza žena s početnými zraneniami po celom tele. Oživiť sa ju nepodarilo.

     

    - Reklama -