VIDEO Mistrík na kandidátke SaS nebude, vyhlásil Sulík počas diskusie s Kotlebom. Politici takto reagovali aj na divákov

    0
    Na snímke zľava Marián Kotleba a Richard Sulík v televíznom štúdiu (Autor: TV Markíza)

    “Mali sme viacero rozhovorov. Robert Mistrík sa rozhodol, že sa už nebude politicky angažovať,” uviedol Sulík a vysvetlil, že dôvodom môže byť práve sklamanie z toho, ako dopadol pokus o štvor- alebo päťkoalíciu zo strán SaS, Za ľudí, PS-Spolu, OĽaNO a KDH.

    Druhý diskutujúci v relácii, predseda ĽSNS Marian Kotleba, sa vyjadril k neúspešnému pokusu o vytvorenie spojenectva so stranou Vlasť Štefana Harabina. Zdôraznil, že pre spojenie urobili kotlebovci maximum.

    “Snažili sme sa akceptovať Harabinove podmienky a nájsť to, čo nás spája namiesto toho, čo nás rozdeľuje,” uviedol. Kotleba dodal, že sa jeho strana chystá do “prelomových” volieb.

    Podľa neho sa 29. februára 2020 rozhodne o tom, či bude Slovensko “normálne slovenské” alebo “liberálne fanatické”. V téme zdravotníctva sa predseda SaS zastal názoru, že zdravotníctvo by nemalo byť zadarmo a že doň treba investovať.

    Predseda ĽSNS naopak zastával názor, že zdravotníctvo má zabezpečovať štát a ľudia by mali dostať akúkoľvek zdravotnú starostlivosť zadarmo.

    Po živom vysielaní nasledovai divácke otázky

    O šekoch na 1488 eur, o medializovaných špekuláciách ohľadne povolebnej spolupráce ĽSNS a Smeru či o Nicholsonovej ako líderky kandidátky liberálov. Aj to boli témy, ktoré zaujímali divákov TV Markíza pri Sulíkovi a Kotlebovi.

    Pozrite sa, ako dnes po skončení živého vysielania reagovali na divácke otázky títo dvaja politici.

    “Pýtať sa oboch politikov môžete aj vy. Napíšte otázky do komentárov a tie najzaujímavejšie vyberieme a položíme po skončení relácie,” takto vyzvala TV Markíza divákov pred vysielaním nedeľňajšieho duelu Sulík – Kotleba.

    Autor: TASR/ Redakcia

    - Reklama -