Medzi Mazurekom a Blahom nevidím žiaden rozdiel, vraví Nicholsonová vo videu. Spomína Daňa, Vaského i Kočnera. Cituje vyhrážky od človeka so samopalom

    0
    Lucia Ďuriš Nicholsonová na videosnímke (Autor: Facebook/Lucia Ďuriš Nicholsonová)

    Polícia v pondelok (16. 12.) zadržala a vzala do väzby za násilnú trestnú činnosť blogerov Daňa a Vaského.

    Daňo a Vaský skončili tam, kde patria

    „Daňo a Vaský sa roky vyhrážali novinárom, aktivistom aj politikom. Sama som pre nich mala ochranku, lebo sa mi vyhrážali zabitím roxorovou tyčou,“ opisuje saskárka a priznáva, že mala strach, že niekto z ich prívržencov ublíži jej deťom.

    Zdroj: Facebook/Lucia Ďuriš Nicholsonová

    „Daňo a Vaský skončili tam, kde patria. Preto, že podporujem rôzne menšiny, chodí mi veľa vyhrážok,“ pokračuje Ďuriš Nicholsonová, „keď som nedávno zverejnila, že pre neandertálskych politikov Slovensko neprijalo Dohovor o potláčaní násilia na ženách, prišlo mi veľmi veľa rôznych výhražných správ.“

    Vy klamárske krvavo-ropné bábky, cituje politička vyhrážku na svoju osobu

    Jednu z nich, od Dávida Vytýkača, v skrátenej verzii prečítala. „Tvoje slová sa ma dotkli osobne. Tak sa ťa osobne dotknem aj ja. Buduješ si krásnu armádu nepriateľov a jedného dňa pred ňou budeš utekať. To dobre viete, vy zapredané klamárske krvavo-ropné bábky. … Tento boj si začala ty. A my sme sa na to rozhodli reagovať. … Bol to riadne prudký hod. Bude to ešte prudší návrat,“ uvádza sa v citovanom liste.

    Podľa Nicholsonovej človek, ktorý tento mail poslal, má na Facebooku fotografiu v maskáčoch a so samopalom v ruke. Poslankyňa dala list polícii a urobí tak vždy, ak sa jej alebo jej rodine bude niekto vyhrážať násilím alebo likvidáciou.

    Europoslankyňa je odhodlaná bojovať za slobodu slova a slobodu prejavu. „Ale medzi slobodou slova a vyhrážaním sa je veľmi zreteľná hranica. Daňo a Vaský ju prekročili a preto skončili tam, kde patria – vo väzbe,“ opakuje Nicholsonová.

    Saskárka sa vo videu dotkla aj Týždňa boja proti korupcii. Smer ho podľa nej oslavoval s novým náterom, využívaním malých detí v predvolebnej kampani a tiež podozrivou zákazkou pre firmu Sytiq (má opravovať všetky pošty na Slovensku) s prepojením na ľudí z ich vlastnej strany.

    Došlo aj na Kočnera

    „Zdá sa, že nič tak nedokáže expremiérovi Ficovi zdvihnúť tlak, ako keď Američania dajú Kočnera na Magnitského sankčný zoznam, pre ktorý nebude môcť obchodovať ani v EÚ, ani v Amerike. Všetci jeho kamaráti, ktorí s ním obchodujú, budú čeliť rovnakým sankciám ako sám Kočner,” konštatuje vo videu Nicholsonová.

    Podobný sankčný zoznam by podľa europoslankyne mal onedlho fungovať aj v EÚ vo vzťahu k zvyšku sveta. „Celkom sploštene sa dá povedať, že Američania zmrazili Kočnera. Azda ho čoskoro aj s kamarátmi zo Smeru zmrazí celá Európa.“

    „Možno som škodoradostná a možno aj trochu zlostná, ale veľmi si želám, aby ľudia ako Kočner, Počiatek, Fico, Kaliňák a spol. zaplatili za to, ako nechali vytunelovať Slovensko,“ praje si saskárka.

    Urobím všetko pre to, aby všetkých tunelárov spravodlivo odsúdili

    Nicholsonová sa vrátila aj k prípadu malého pacienta, ktorý zomrel v nemocnici.

    „Minulý týždeň som stála na tlačovke s matkou 11-ročného Miria, ktorého v Bratislave na Kramároch nechali 16 hodín umierať samého a matku k nemu nepustili. Nemocnica nebola schopná poskytnúť paliatívnu starostlivosť umierajúcemu dieťaťu, lebo je priestorovo, finančne aj ľudsky podvýživená. A toto je vina ľudí, ktorí sa na nás teraz vyškierajú z videí ako Počiatek a vypadávajú z Kočnerovej Threemy a smejú sa, ako oholili našu krajinu o miliardy eur. Pre matky ako pani  Pastoreková a pre pacientov ako Mirio si želám a urobím všetko pre to, aby všetkých tunelárov spravodlivo odsúdili,“ rozhorčila sa europoslankyňa.

    Trestné oznámenie na Blahu ako vianočný darček

    Na záver si nechala – podľa vlastných slov – dobrú správu. „Konšpirátor Blaha sa stal toxickým pre svojich vlastných zamestnávateľov, ktorí sa od neho dištancovali. SAV aj Policajná akadémia. Veľmi ponižujúce. Ja naňho podávam trestné oznámenie, na ktorom teraz pracujú právnici, a to za propagáciu zločineckého komunistického režimu,“ konštatuje Nicholsonová.

    A dodáva: „Mazureka už súd odsúdil za propagáciu fašizmu a ja medzi Mazurekom a Blahom nevidím žiaden rozdiel. Vy áno?“

    Trestné oznámenie chce europoslankyňa podať ako vianočný darček v mene všetkých obetí komunistického režimu.

    - Reklama -