Slabosť Danka sa ukáže. Nechá sa prefackať smerákmi, prorokuje Galko

    0
    (Zľava): Andrej Danko a Robert Fico (Autor: TASR)
    Podľa Danišovho komentára sa netreba Andrejovi Dankovi (SNS) čudovať, že odmieta zasadanie vlády. Na stredajšie pravidelné rokovanie kabinetu ministri národniarov neprídu. Koaličná rada, na ktorej sa nezhody majú riešiť, je naplánovaná na tento piatok (25. 8.). 
     
    Komentátor portálu Aktuality píše, že odvolaný minister Peter Plavčan, ktorého nominovala SNS, bol jediný, kto z eurofondových miliónov nevidel ani cent. Plavčan je podľa Daniša len „nešťastník, ktorého úlohou bolo podpisovať zmluvy (nachystané silnejšími hráčmi)“. V skutočnosti malo ísť vraj o milióny pre firmy napojené na ľudí blízkych Smeru-SD. Nájdu sa aj také, ktoré médiá v minulosti spájali s exministrom financií Jánom Počiatkom a šéfom rezortu vnútra Robertom Kaliňákom. 
     
    Podpredseda SaS Ľubomír Galko v reakcii na komentár Daga Daniša na svojom facebookovom profile píše, že to, o čo vlastne ide, bolo jasné už od začiatku koaličnej krízy. 
     
    „Až teraz sa ukáže, ako je Andrej Danko v skutočnosti slabý. Ako sa nechá prefackať za biznis smerákov, ako v piatok poslušne zrazí opätky a bude niečo šveholiť o nastavenej novej komunikácii a splnených požiadavkách SNS. To protestné esemeskovanie je totiž len čisté divadielko. Tomu sa povie obrovské poníženie,“ hodnotí Galko vývoj koaličnej krízy. 
    - Reklama -