Blaha ako nikdy: Sulík dal prednosť Bruselu, Matovič nechodí do parlamentu, Kollár laškuje s mladými narkomankami, Beblavý s charizmou komára

    0
    Ľuboš Blaha, poslanec NR SR (SMER-SD) (Autor: SITA)

    Poslanec za Smer Ľuboš Blaha sa pustil do hodnotenia stavu slovenskej pravicovej politickej scény. Vo svojom statuse na sociálnej sieti Facebook sa rozhodol podľa vlastných slov pripomenúť „zúfalý stav slovenskej pravice“. Dôvodov vidí niekoľko. Na mušku si však v prvom rade zobral lídrov opozičných strán, a to konkrétne Richarda Sulíka, Igora Matoviča, Borisa Kollára, ale aj Miroslava Beblavého, ktorý je v parlamente ako nezávislý poslanec.

    „Líder najväčšej pravicovej strany Sulík dal prednosť Bruselu pred Slovenskom. Líder druhej najväčšej pravicovej strany Matovič si povedal, že už viac do NR SR chodiť nebude. Ostáva líder tretej najväčšej pravicovej strany, ktorý namiesto politiky laškuje po Facebooku s mladými narkomankami. Potom je tu ešte Beblavý s charizmou komára počas letných nocí pri jazere a Mihál, ktorý má charizmu ešte o 20 % nižšiu,“ píše Blaha s tým, že zúfalstvom pravicových strán je podľa neho aj to, že sa upínajú na rôznych zmanipulovaných 15-ročných študentov a neskúsené referentky.

    „Najnovšie dokonca pravicová tlač organizuje rituálne tance okolo Václava Miku aj s jeho 8-tisícovými odmenami pre kááámošov z tééélky. V tomto marazme pravice ešte aj Dzurinda s Miklošom začínajú písať článočky o tom, ako by sa vrátili a akí sú vlastne sociálni,“ pokračuje smerácky poslanec, pričom ironicky dodáva, že už len čaká na ohlásenie strany Jaroslava Hačšáka, ktorý ju nazve Penťácke Slovensko a zjednotí pravicu. „SME bude určite tlieskať,“ uzatvára s dávkou irónie Ľuboš Blaha.

    - Reklama -