Je dobojované. Toto sú prvé povolebné reakcie Rezníka a Miku

    0
    Kandidáti na šéfa RTVS, ktorí postúpili do druhého kola tajnej voľby, Jaroslav Rezník a Václav Mika (vpravo) (Autor: TASR)

    Úprimne ďakujem všetkým poslancom, ktorí mi dali veľmi silný mandát na vykonávanie funkcie generálneho riaditeľa RTVS,” povedal Rezník.

    Prácu súčasného manažmentu Rozhlasu a televízie Slovenska oceňuje a chce na ňu nadviazať. Budem sa zo všetkých síl snažiť, aby aj pod mojím vedením mohla RTVS hovoriť o období ďalšej kontinuity,” skonštatoval.

    Rezník ako prvé plánuje stretnutie s Václavom Mikom, predsedom Rady RTVS Igorom Gallom a kontaktovať bude aj Ministerstvo kultúry SR.    

    Sklamaný nie som, odkazuje Mika

    Doterajší generálny riaditeľ Václav Mika, ktorého pôsobenie vo funkcii sa o necelé dva mesiace skončí, uverejnil krátko po zverejnení výsledkov na svojom facebookovom profile video.

    Prostredníctvom neho poďakoval všetkým, ktorí podľa jeho slov podporili nie Miku, ale RTVS a tiež vyslovil poďakovanie všetkým svojim kolegom. Prízvukoval zároveň, že necíti skepsu, ľútosť ani sklamanie, ale berie veci ako parlamentnú realitu.

    Zdroj: Facebook/ Vašo Mika

    Autor: df, TASR

    - Reklama -