Trump robí orálny sex Vladimirovi Putinovi, naznačil moderátor. A strhla sa totálna búrka

    0
    Donald Trump. (Autor: TASR)

    Vystúpenie amerického televízneho moderátora Stephena Colberta, ktorý uvádza na televíznej stanici CBS reláciu s názvom „The Late Show“, vyvolalo búrlivé reakcie na sociálnych sieťach. Populárny televízny moderátor sa vo svojom viac ako desaťminútovom vystúpení obul do prezidenta Donalda Trumpa.

    Colbert sa v rámci svojho programu rozhodol reagovať na výroky prezidenta Trumpa v rozhovore pre reláciu stanice CBS „Face the Nation“. Americký prezident moderátorovi relácie Johnovi Dickersonovi povedal, že jeho reláciu považuje za „fake news“, a nakoniec sa rozhodol štúdio opustiť ešte pred plánovaným koncom rozhovoru.

    „Pán Trump, priťahujete viac skinhedov ako prípravok na podporu rastu vlasov. Protestuje proti vám viac ľudí ako proti rakovine. Hovoríte ako gorila komunikujúca iba znakovou rečou, ktorá navyše utrpela silný úraz hlavy,“ pustil sa Colbert do Trumpa, ktorý vraj svojím správaním urazil jedného z členov „CBS rodiny“.

    „Vaše ústa sú dobré len ako puzdro pre Vladimira Putina,“ nebál sa Colbert posmešne naznačiť orálny sex medzi ruským prezidentom a Donaldom Trumpom.

    Práve tento komentár vyvolal búrku emócií na sociálnych sieťach. Napríklad na Twitteri sa začala šíriť správa s hashtagom #FireColbert. Niektorí stúpenci Donalda Trumpa sa domáhajú, aby zo stanice CBS stiahli najväčšie korporácie svoje reklamné kampane. Niektorí ľudia amerického moderátora obviňujú z homofóbie.

    „Colbertov homofóbny výstup bol odporný, my takéto správanie nehodláme tolerovať,“ napísal predseda Mladých republikánov z Virginia Beach Scott Presler.

     

     

    Zdroj: Twitter/Scott Presler

    Ale našlo sa aj veľa ľudí, ktorí Colberta podporili. „Prosím vás… Rád by som ho za to pozval na drink,“ napísal používateľ King of Sorrow.

     

     

    Zdroj: Twitter/King of Sorrow

    Vedenie televíznej stanice sa k incidentu doteraz nevyjadrilo. Rovnakú stratégiu zjavne zvolil aj Stephen Colbert a tlačová kancelária Bieleho domu.

    Päťdesiatdvaročný televízny moderátor Stephen Colbert si získal u svojich divákov veľký úspech najmä v ostatných mesiacoch, keď sa zameral na kritiku amerického prezidenta Donalda Trumpa.

    Populárnemu televíznemu moderátorovi teraz hrozí, že jeho výroky bude vyšetrovať Federálna komisia pre komunikácie.

    - Reklama -