Harabin sa znova odviazal: Kiska je farizej alebo má Alzheimra. Štúr by ho dal súdiť za vlastizradu. Väčšina novinárov je platená ´Jurkom Sorosom´

    0

    Strieľal ostrými a na všetky strany. Sudca Najvyššieho súdu SR a Mečiarov niekdajší nominant na ministra spravodlivosti Štefan Harabin sa poriadne odviazal a v rozhovore pre časopis Život sa vyjadril k osobám viacerých vedúcich politikov našej krajiny, pričom na žiadnom z nich ´nenechal nitku suchú´.

    Vo vyše štvorminútovom videu, ktoré je uverejnené na facebookovej stránke Života, Harabin živo gestikuluje a plamenne rozpráva.

    „Keby žil Štúr, tak by určite navrhol odsúdiť pána Kisku za vlastizradu,“ povedal okrem iného na začiatku predmetného videorozhovoru.

    „Kandidoval a hrubo tu porušoval volebný zákon,“ upozornil sudca na prezidentský boj Andreja Kisku. A čo konkrétne vlastne vyčíta Harabin Andrejovi Kiskovi?

    „Mal dva roky plagáty a hovoril o právnom štáte. Zákon jasne hovorí, že môže bilbordy vyvesiť pol roka (pred voľbami). Zato mal byť trestne stíhaný,“ tvrdí šéf Najvyššieho súdu SR.

    Harabina tiež hnevá, že jedna časť našej ústavy je v rozpore s druhou časťou. Dokonca povedal, že sme na tom v tomto smere „horšie ako Horná Volta“.

    Zaujímavý je aj sudcov postreh na margo novinárskej obce. „Maximálne päť, šesť percent novinárov píše objektívne, ostatní sú zaplatení ´Jurkom Sorosom´,“ nazdáva sa.

    Harabin tvrdí, že on sám môže na svojej osobe najlepšie ilustrovať vyfabulované klamstvá médií, pričom uviedol, že na súdoch vyhral vďaka tomu šesť miliónov korún.

    Potom si vzal na paškál ministra vnútra Roberta Kaliňáka.

    „Máme vyšetreného Bašternáka? No, nemôžeme mať. Máme vyšetrený Váhostav? A ani nič nebude vyšetrené! Keď je inšpekcia pod Kaliňákom ako politikom, nebudete mať vyšetrené nič! Keď sme vyniesli toto rozhodnutie, že inšpekcia je pod Kaliňákom nezákonná, Harabina treba stíhať,“ vravel teatrálne Harabin, masívne pritom gestikulujúc.

    Harabinovi sa tiež nepozdáva farizejstvo prezidenta Kisku práve smerom ku vyšetrovaniu korupcie pod vedením ministra Kaliňáka. A pokiaľ nejde o farizejstvo, trpí potom Andrej Kiska podľa sudcu Alzheimerovou chorobou…

    Na záver odkázal Harabin odhodlane, že „disciplinárne konania ho nikdy nezlomia“. Ba naopak, Harabin sa v samom závere doslova vysmial z týchto možných súdnych sporov.  

    - Reklama -