Urobil z džihádistov gayov a teraz mu chcú odrezať hlavu. Hacker sa prerátal

    0
    Džihádisti zostávajú pre západnú civilizáciu naďalej veľkou hrozbou (Autor: TASR)
    Proti šíreniu nenávisti zo strany islamských radikálov sa na internete postavil hacker s prezývkou WauchulaGhost už pred jeden a pol rokom. Napadol 250 účtov na Twitteri, ktoré mali patriť džihádistom a ich fotografie vymenil za pornografické snímky gayov v najrôznejších situáciách a polohách. Tento krok „online bojovníka“ proti šíreniu nenávisti na internete rozhneval militantov tak, že mu chcú odrezať hlavu
     
    Spomínaný hacker údajne dostáva vyhrážky smrťou v odpovedi na svoje činy. Na odpor sa vraj postavil po streľbe v gay klube v Orlande. Pre CNN WauchulaGhost uviedol, že vyhrážky trvajú už dlhšie. „Dostávam snímky s odrezanými hlavami, vyhrážky smrťou, píšu, že ma zabijú a to je dobre, lebo, kým sa sústreďujú na mňa, nerobia nič iné,“ povedal. 
     
    Hacker ponúka aj možné riešenie, ktoré by podľa neho pomohlo a už dlhšie sa o ňom aj hovorí. „Ak by sa sociálne siete ako Facebook, Twitter a Instagram zobudili a urobili by niečo proti šíreniu radikálneho obsahu, tak by to pomohlo,“ povedal. 
     
    Boj hackerov a skupín podobných hnutiu Anonymous proti terorizmu nie je novinkou. Už aj ľudia zo spomínaného Anonymous dávnejie vyhlásili kybernetickú vojnu teroristom z IS. 
     
    - Reklama -