VIDEO Kramár a moderátor sa bavili na kapitánov účet. A stálo to za to

    0
    Maroš Kramár (Autor: TASR)

    Herec Maroš Kramár bol hosťom v zábavnej relácii Nikto nie je dokonalý. V rámci historiek zo života sa Kramár vrátil do obdobia, keď bol na vojne. „Náš kapitán na vojne vždycky hovoril: Tak to, jak ste sa včera chovali, tak to bolo po fa…Ten kapitán už zomrel, tak preto dali ten titulus druhému kapitánovi. Ten nový hovorí tiež také blbosti,“ uviedol herec.

    Slova sa chytil moderátor Marcel Forgáč. „Ten náš nový kapitán, kandidát viet – s T na konci – sa bol v Neapole pozrieť na Hamšíka, ako hrá,“ začal. A síce nikto nikoho nemenoval, zhodou okolností bol predseda parlamentu Andrej Danko v Španielsku v marci na zápase Ligy majstrov, kde za Neapol hral aj slovenský futbalista Marek Hamšík. Prítomný bol aj otec slovenského futbalistu Hamšík starší. V súvislosti s Dankovou návštevou na futbalovom zápase zniesol na jeho hlavu vlnu kritiky aj líder OĽaNO-NOVA Igor Matovič. Viac sme o tom písali TU.

    „To je reálna situácia, o ktorej hovorím – Hamšíkovho otca sa pýtali, že či nebol… za Marekom Hamšíkom aj v kabíne. A Hamšíkov otec povedal čarovnú vetu: Nemám tú informáciu o tom, že by sa kapitáni stretli,'“ vysvetlil Forgáč.

    „Máme my dobrých kapitánov,“ poznamenal Kramár. „Kto toto volí? Ja v mojich kruhoch nepoznám takých, čo toto volia,“ dodal Kramár, ktorý okrem kapitána spomínal aj na Kelňu, čo je prezývka, ktorú mal svojho času niekdajší podpredseda parlamentu a stavbár Ján Ľupták.

    Zdroj: Facebook/Obyčajní ľudia a nezávislé osobnosti

    Len prednedávnom bol pritom pri príležitosti premietania prvého slovenského politického trileru Únos v priestoroch parlamentu prítomný aj už spomínaný herec Maroš Kramár, ktorý sa ostro pustil do slovenských zákonodarcov. Slová si nevyberal ani pri predsedovi parlamentu Dankovi. Viac sme o tom písali TU.

    - Reklama -