Donald Trump opäť páli zo svojho Twitteru. Tentoraz namieril na Arnolda Schwarzeneggra

    0
    Donald Trump (Autor: TASR)

    Slávny americký herec rakúskeho pôvodu Arnold Schwarzenegger, známy napr. z filmovej série Terminátor, sa pustil do sporu so 45. prezidentom USA Donaldom Trumpom. Schwarzenegger opustil moderátorský post v šou The New Celebrity Apprentice. Pred ním v rovnakom kresle sedel ako moderátor Donald Trump a Schwarzenegger si myslí, že práve spojenie s Trumpom reláciu poškodilo. Preto mu teraz klesá sledovanosť.

    Svoj odchod z reality šou The New Celebrity Apprentice zdôvodnil vo vyhlásení pre americkú CNN. Konštatoval, že bude s televíziou NBC a jej tímom rád spolupracovať na akejkoľvek podobnej šou, ktorá však za sebou nepotiahne bremeno Donalda Trumpa.

    Celú správu v angličtine nájdete TU.

    Faktom je, že reality šou už nejaký čas klesá sledovanosť, čo si všimol aj Donald Trump. Na nedávnom stretnutí so svojimi priaznivcami prítomných žartom požiadal, “aby sa za Arnolda pomodlili”. Bývalý guvernér Kalifornie však neváhal a vrátil prezidentovi úder.

    Ahoj, Donald. Mám nápad. Čo keby sme si prehodili zamestnanie? Ty pôjdeš do televízie, keď tomu tak rozumieš, a ja prevezmem tvoju prácu. Ľudia zase budú môcť pokojne spať,” poznamenal Schwarzenegger s úsmevom.

    Americký prezident si však toto obvinenie nenechal páčiť a okamžite prešiel do protiútoku. Kde inde ako na sociálnej sieti Twitter, keď napísal: Schwarzenegger neodchádza zo šou dobrovoľne. Bol vyhodený pre svoje zlé výsledky, nie pre mňa. Je to smutný koniec veľkej šou.”

    - Reklama -