Západná Európa je už takmer bez identity, preto nás chce prečísliť prisťahovalcami, bije na poplach Posledný križiak. Pred koho plánmi varuje?

    0
    Milan Krajniak (Autor: Reprofoto/Facebook:Posledný križiak Milan Krajniak)

    Milan Krajniak si v úvode svojho komentára kladie otázku, kto je to vlastne Martin Schulz a prečo sľubuje, že „Stredoeurópanom dá vyžrať, ak nebudeme súhlasiť s povinnými kvótami na prisťahovalcov“ pretláčanými Bruselom. „Prečo súčasne víta moslimských prisťahovalcov z Afriky a Ázie, aj keď vie, že väčšina z nich bude celý život na sociálnych dávkach? Prečo nepodporuje prijatie prisťahovalcov z Ukrajiny alebo Srbska, ak Nemecku naozaj chýba pracovná sila?“ pýta sa poslanec hnutia Sme rodina.

    Podľa Krajniaka používa Schulz pri zmýšľaní o migrantoch a migračnej politike „kanadskú logiku“. Vychádza z toho, že práve Kanada riešila v minulosti snahy o osamostatnenie provincie Quebec tým, že vtedajší predseda vlády Pierre Trudeau, otec súčasného premiéra, podporil migráciu ľudí neeurópskeho pôvodu do Montrealu a okolia. Práve táto časť Quebecu sa potom stala rozhodujúcou pri referende z roku 1995, v ktorom na osamostatnenie provincie chýbalo len 54 000 hlasov. Proti boli najmä naturalizovaní Kanaďania z Montrealu a okolia, ktorých do krajiny „pozval“ Trudeau.

    Podobne ako bývalý kanadský premiér chce podľa Krajniaka postupovať aj bývalý predseda Európskeho parlamentu, ak sa dostane v Nemecku k moci. „Celoživotným cieľom Martina Schulza je európsky superštát,“ tvrdí Posledný križiak. Pri presadzovaní tohto cieľa však údajne „začínajú Stredoeurópania tvoriť čoraz väčšiu prekážku“ a vraj preto „sme pre Schulza problém“.

    Krajniak píše, že spočiatku chcel Schulz riešiť problém s odmietaním migrantov krajinami strednej a východnej Európy uplácaním, respektíve „zavedením jednotnej európskej sociálnej dávky“. Jej cieľom vraj malo byť, aby sa ľuďom už „neoplatilo pracovať, lebo dávka z Bruselu by bola výhodnejšia než priemerná mzda“. Tak by sa ľudia stali závislí od Bruselu a nadávali by podľa Krajniaka na národné vlády, ktoré by chceli, aby pracovali.

    „Keď Stredoeurópania na túto Schulzovu taktiku neskočili – okrem zopár Blahov – Schulz sa rozhodol ísť kanadskou cestou. Čím viac prisťahovalcov bez európskych koreňov v EÚ, tým lepšie. Týchto ľudí vôbec nezaujíma naša civilizácia, naša kultúra, naše korene. Práve naopak, chcú tento civilizačný základ zničiť. Presne to Schulzovi vyhovuje. Chce, aby títo ľudia boli viazaní iba na Brusel a jeho sociálne dávky,“ konštatuje Krajniak.

    Na to, aby opísaný plán fungoval, musí Schulz podľa podpredsedu Sme rodina umiestniť moslimských prisťahovalcov aj v strednej Európe. „Západná Európa je už takmer bez identity a nemá vôľu brániť sa. Stredná Európa však stále odoláva. Väčšina ľudí v strednej Európe stále myslí národne a cíti civilizačne kresťansky. Preto nás chce Schulz prečísliť prisťahovalcami,“ myslí si poslanec.

    Krajniak v závere svojho textu píše, že podľa neho „Martin Schulz patrí medzi nebezpečných liberálnych neomarxistov, ktorí budujú svoj vysnívaný ‚nový svet‘. A budú ho budovať hlava-nehlava, nech to stojí čokoľvek. Vôbec ich nezaujíma, čo si o ich chimérach myslia ľudia. Oni predsa vedia, čo je pre masy dobré,“ píše Posledný križiak.

    Svoju dávku kritiky si zlízli aj sexuálne menšiny, ktoré podľa Krajniaka slúžia na rozbitie identity. „Potrebujú, aby sme už nevedeli, kto vlastne sme – či sme muži, ženy alebo transgender, homosexuáli, heterosexuáli alebo bisexuáli, tehotné matky alebo tehotní ľudia, otcovia a mamy alebo rodičia 1 a 2, kresťania či Slováci. A potom z tohto chaosu vzíde riešenie v podobe Schulzovho nového európskeho humanistického človeka,“ tvrdí poslanec národnej rady.

    Celý text nájdete TU.


     

    - Reklama -