Prípad zabudnutej Kristínky v aute má tragickú dohru. Jej otec zomrel. Prečo mu Matovič posiela záhadné odkazy?

    0
    Igor Matovič (Autor: TASR)

    Posledný facebookový príspevok Igora Matoviča, ktorý venoval zosnulému Jozefovi Kurákovi z Nitry, mnoho ľudí zaskočil. O akomkoľvek prepojení šéfa OĽaNO na otca malej Kristínky až doteraz nikto ani len netušil.

    Podľa informácií portálu Pluska dnes Jozef náhle zomrel. Polícia cudzie zavinenie vylúčila, všetko nasvedčuje tomu, že sa mu osudným stal infarkt.

    Na smutnú správu reagoval prostredníctvom sociálnej siete aj líder OĽaNO Igor Matovič, pre ktorého mala osoba nebohého Jozefa Kuráka špeciálny význam, keďže bol jeho podnikateľským konkurentom.

    Kurák bol totiž vydavateľom schránkových novín Pardon, ktoré mohli nepriamo za naštartovanie Matovičovej vydavateľskej, respektíve podnikateľskej kariéry.

    „Bol to práve jeho zamestnanec, ktorý ma svojím arogantným prístupom v trnavskej pobočke tak vytočil, že som si povedal, že tomu Pardonu ukážem, ako sa robia poriadne schránkové noviny… A vznikli naše noviny,“ vysvetlil genézu prepojenia opozičný politik.

    S jeho sokom sa však osobne nepoznali. Aj preto si Matovič, aspoň symbolicky, s Kurákom cez Facebook potykal. Okrem toho vzdal zosnulému hold aj v pracovnej oblasti.

    Dokonca ho označil za svoju inšpiráciu.

    „Vždy som si ťa veľmi vážil, lebo ten Pardon si robil naozaj skvele. Bol si mojou inšpiráciou a dnes ma mrzí, že som ti to nikdy ako konkurentovi nedokázal povedať. Odpočívaj v pokoji,“ dodal na záver svojho dojemného odkazu. 

    - Reklama -