Matovičovi prišiel ďalší anonym. Šokujúce obvinenia v záhadnom liste. Nitky siahajú až k Ficovej pravej ruke

    0
    Igor Matovič (Autor: TASR)

    Najprv sa tým nechcel zapodievať, no nedávna skúsenosť ho donútila prehodnotiť svoje pôvodné rozhodnutie. Igor Matovič dnes popoludní „zavesil“ na svoj Facebook status, nad ktorým drvivá väčšina občanov minimálne zdvihne obočie.

    Líder opozičnej strany OĽaNO vo svojom statuse zverejňuje prepis listu, ktorý mu mal zaslať anonym pracujúci v službách NAKA.

    Podľa Matoviča ide o rovnaký zdroj ako prednedávnom.

    Vtedy bol Matovič upozornený na to, že premiér Fico má vyvíjať tlak na NAKA s cieľom, aby bol Matovič obvinený za ohováranie predsedu vlády.

    Keďže na druhý deň po spomenutom prvom liste bolo proti Matovičovi naozaj vznesené oficiálne obvinenie, rozhodol sa aj pre zverejnenie najnovšej korešpondencie.

    „Dnes ráno v schránke bol ďalší list písaný rovnakým spôsobom. Najprv som to chcel nechať tak, ale keďže prvýkrát sa ukázal pravdivý, zrejme teraz to bude o tom istom,“ opisoval Matovič svoje pohnútky.

    Nižšie je už citovaný samotný text od anonyma, pričom nitky majú siahať až k Ficovmu mediálnemu poradcovi Erikovi Tomášovi.

    „Minulý týždeň prišli z úradu vlády na NAKA. Od vyšetrovateľa chceli podrobné informácie o vašich cestovných náhradách zo živnosti za rok 2004 z automobilu Škoda Fábia TT295BF. Následne si zobrali celý váš spis a vrátili ho po dvoch dňoch bez toho, aby o tom urobili do spisu zápis. Spis vraj išiel priamo Erikovi Tomášovi, to ale overené nemáme. Držte sa,“ píše sa okrem iného v Matovičovom „pretlmočenom“ statuse.  

    - Reklama -