VIDEO Bugár takto znemožnil Danka. Takto to vyzerá, keď Maďar vyučuje národniara

    0
    Andrej Hrnčiar, Martin Glváč, Andrej Danko, Béla Bugár (Autor: Reprofoto/Youtube: Bugár vyučuje Danka, ako sa dávajú prejavy )

    V prvú adventnú nedeľu sa začali vianočné trhy aj na Bratislavskom hrade. Na otvorení si slovo zobral predseda parlamentu Andrej Danko, ktorý mal počas príhovoru ruku vo vrecku nohavíc. Na toto jeho faux pas ho upozornil podpredseda parlamentu Béla Bugár. Líder Most-Híd pobúchal národniara po ruke a on si ju z vrecka nohavíc vybral.

    Zdroj: YouTube/ Bugár vyučuje Danka, ako sa hovoria prejavy

    Ešte pred voľbami predseda národniarov vyhlasoval, že s Bugárom nebude tvoriť jednu vládu, čo už po marcových parlamentných voľbách viac prestalo platiť. Príbeh ich priateľstva sa pritom pre oči verejnosti začal písať už pri rokovaniach o programovom vyhlásení vlády, keď Danko urobil vyhlásenie.

    „Ďakujem Bohu za to, že som mohol poznať aj človeka, ktorý dokáže byť predsedom strany, dokáže viesť stranu, dokáže sa usmiať a je aj inej národnosti,“ vyhlásil predseda parlamentu na margo Bélu Bugára. „Možno sú niekomu smiešne fotky priateľstva, gestá povzbudenia, možno budú niekomu smiešne mierne zakoktania, zneužitie mena, ale nech mu je smiešne to, ako sa on k tomu stavia.“ Viac sme o tom písali TU.

    - Reklama -