Sexica, ktorej nahota nerobí žiadny problém. Šéf štátneho podniku má takúto asistentku

    0
    Generálny riaditeľ Vodohospodárskej výstavby Daniel Kvocera (vľavo) a minister životného prostredia László Sólymos (Autor: TASR)

    Ešte lepšie ako u premiéra? Mária Tršková, atraktívna asistentka Roberta Fica, bola, ako to už v týchto prípadoch chodí, neraz na mediálnom pretrase.

    Vyzývavá brunetka však má na poli „sexy asistentiek“ aktuálne konkurenciu v osobe Magdalény Tokárovej.

    Tá totiž pracuje v štátnom podniku Vodohospodárska výstavba, spadajúcom pod ministerstvo životného prostredia. Šéf Výstavby Daniel Kvocera sa tak môže v rámci atraktivity svojej asistentky smelo rovnať aj s Robertom Ficom.

    Tokárová v minulosti pózovala v Evinom rúchu a jej sexy fotky sú pastvou pre oči nejedného muža.

    Prečo sa rozhodli vodohospodári práve pre atraktívnu mamičku, ktorá mala v minulosti aj skúsenosti s modelingom?

    „Magdaléna Tokárová bola prijímaná na personálne oddelenie na základe pracovného pohovoru, ktorý nevykonal generálny riaditeľ, ale vedúci zamestnanec. Pri tomto pohovore boli posudzované jej 15-ročné skúsenosti s prácou v administratíve,“ uviedla vedúca kancelárie riaditeľa Daniela Horanská pre denník Nový Čas.  

    Ako ďalej napísal spomínaný Nový Čas: „V minulosti Tokárová uspela na viacerých súťažiach krásy, no šťastie na zamestnanie nemala. ´Človek chce robiť a akosi nie je žiadaný. Ja skrátka nechcem prežívať od výplaty do výplaty, ja chcem žiť,´ vyznala sa.”

    - Reklama -