Učiteľ vyzýva na vraždenie všetkých kritikov islamu. V minulosti kandidoval za konzervatívcov

    0
    Londýnsky Big Ben (Autor: SITA)
    Nové vyjadrenia Shaha Sadruddina podľa denníka Mirror poukazujú na to, že ide o vôbec prvého politika vo Veľkej Británii, ktorý otvorene vyzýval na vraždenie. V roku 2014 sa objavil na kandidátke Konzervatívnej strany v Newhame. Počas predvolebnej kampane vyhlasoval, že je proti nenávisti voči komukoľvek. 
     
    Vo videu Konzervatívnej strany opisuje Sadruddin sám seba ako lojálneho patriota a ochrancu britských občanov ochotného položiť svoj život za záchranu krajiny. 
     
    Na internete sa však objavilo video, v ktorom tento politik a učiteľ tvrdí, že urážať homosexuálov či židov je normálne, ale neplatí to podľa neho v prípade slovných útokov proti moslimom. Vo videu tvrdí, že židia majú holokaust a moslimovia by preto mali bojovať za svoje práva. 
     
    „Musíme vytvoriť revolúciu za naše práva. Gejovia môžu mať svoje práva, ale ak islam začína byť zneužívaný, nemôžeme ho chrániť,“ tieto slová britského kandidáta konzervatívcov samotná strana odsúdila ešte v roku 2014. Napriek svojim nenávistným výrokom Sadruddin stále učí na strednej škole Al-Ashraaf v Ilforde. 
     
    Celý text v angličtine nájdete TU
     
    - Reklama -