Šokujúce VIDEO. Afričania kontrolujú nemecké dievčatá, všetky si ich berieme, sme králi, vychvaľujú sa migranti. A Nemkám sa to páči

    0
    Už zo samotného názvu videa Afričania kontrolujú nemecké dievčatá, sme králi a úvodných slov záznamu je jasné, o čo vo videu ide. Muž tmavej pleti na zázname kráča popri žene a spoza kamery či mobilu sa ozýva hlas, ktorý lámanou angličtinou opisuje situáciu. „Afričania si berú všetky nemecké dievčatá. Afričania kontrolujú nemecké dievčatá,“ vystatujú sa muži na videu. 
     
    Muži pritom kráčajú v tesnej blízkosti štvorice žien, pričom záznam ich správania pôvodne zverejnil na internete samotný autor videa, ktorým je pravdepodobne tiež migrant. Ako to už na internete býva, záznam, ktorý sa objavil prvýkrát koncom septembra, si začal žiť vlastným životom a zo sociálnych sietí sa dostal aj na portál YouTube, kde ho pred pár dňami znova zdieľal antiimigračný kanál Face of dying nation. 
     
    Slovná zásoba z angličtiny nie je v prípade pokrikujúcich migrantov príliš bohatá a obmedzuje sa len na vyvolávanie trojslovných viet o tom, že oni sú v Nemecku „králi“ a majú tamojšie ženy pod kontrolou. 
     
    Jednu zo žien, ktoré muži oslovujú a tvária sa, že im patria, černosi chytia za ruky a okolo ramien. Zdá sa však, že sa nebráni a jej dve kamarátky sa na celej veci smejú. Zaznievajú aj slová Afričanov o tom, že „toto je africký spôsob života“. Záznam pochádza z nemeckého Mannheimu. 
     
     
    - Reklama -