Nečakaný obrat. Smerácky poslanec Erik Tomáš bude čeliť trestnému oznámeniu

    0
    Erik Tomáš poslanec NR SR (Autor: TASR)

    Zamotaná kauza pokračuje. Už-už sa zdalo, že matka Natálie z kauzy Čistý deň na smeráckeho poslanca Erika Tomáša avizovanú žalobu nepodá. Nakoniec je však všetko po starom. Ako informuje portál Topky.sk, Tomáš mal dať matke po dnešnom spoločnom stretnutí podpísať zápisnicu s údajne pravdivými informáciami, v ktorej sú fakty, o ktorých sa mali predtým rozprávať.

    Predčasný zmier

    Informácia, ktorú Tomáš prezentoval v médiách, že matka Natálie nechcela a ani nechce naňho podať trestné oznámenie, sa  však už po niekoľkých hodinách od jej zverejnenia ukázala ako nepravdivá. Viac sme o tom písali TU.

    „Vzhľadom na to, že matka nemala pri sebe okuliare na čítanie, Erikovi Tomášovi dôverovala a správu podpísala. Až neskôr, keď si správu prečítala, skonštatovala, že Erik Tomáš jej dal podpísať správu, v ktorej zásadné údaje neboli pravdivé,” uvádza sa vo vyhlásení matky.

    Nakoniec áno

    Ako sa ďalej uvádza v stanovisku, daný stav vecí sa po spätnom zvážení matka rozhodla predsa len zmeniť. „Matka situáciu prehodnotila, zvážila a rozhodla sa, že trestné oznámenie na Erika Tomáša podá vo štvrtok ráno a to na generálnu prokuratúru,” stojí vo vyhlásení. 

    - Reklama -