Prvé verejné vystúpenie matky zneužívanej Natálie. Vieme viac

    0
    Pred vchodom do centra Čistý deň v Galante (Autor: Facebook, Plus JEDEN DEŇ)

    Veľký žiaľ v sebe nedokázala potlačiť. Matka Natálie, ktorá mala byť ako 14-ročná pohlavne zneužitá v galantskom resocializačnom zariadení, dnes po prvý raz aj verejne vystúpila. Skormútená žena sa objavila na pódiu na bratislavskom Námestí SNP, kde prebiehal protest s názvom Chceme lepšiu krajinu.

    Ako informuje portál Aktuality.sk, žena ľuďom z pódia odkázala, že prípad nechce politizovať. Okrem toho sa poďakovala za prejavenú podporu.

    Štyri mesiace ju nevidela

    „Hneď ako prvé som bola oklamaná na sociálke,“ uviedla matka. Ako ďalej zdôraznila, dcéru po umiestnení do galantského prechodného domova nevidela celé štyri mesiace. Slzy a celkové rozrušenie jej nedovolili pokračovať v prejave. Stihla však odkázať, že nevie, ako sa to celé skončí.

    Tomášovo zverejnenie

    Celý prípad dnes znova nabral na obrátkach, keďže matka Natálie sa dnes rozhodla podať trestné oznámenie na premiérovho mediálneho poradcu Erika Tomáša.

    Dôvodom má byť odtajnenie listov obete práve spomínaným Tomášom. Podľa matky totiž nemal na zverejnenie korešpondencie právo. Viac o trestnom oznámení na poslanca Erika Tomáša sme písali TU.

    - Reklama -