Vyláme si Erik Tomáš na kauze Čistý deň zuby? Natáliina matka na neho podáva trestné oznámenie

    0
    Erik Tomáš poslanec NR SR (Autor: TASR)

    Mladá Natália poslala list, ktorý obsahoval aj jej súkromné údaje, do televízie JOJ, ktorú však upozornila, že si neželá, aby boli tieto údaje zverejnené. V liste tínedžerka píše, že v centre Čistý deň sa má veľmi dobre a vyvracia v ňom tvrdenia, že bola znásilnená.

    Natáliina matka však tvrdí, že jej dcéru donútili k napísaniu listu a na Erika Tomáša plánuje podať trestné oznámenie. „Právnik mi už píše trestné oznámenie,“ potvrdila pre Aktuálne.sk. „V ten deň, čo sa to čítalo, som mala práve povolenú návštevu. Minimálne trikrát povedala (Natália, pozn. red.) – maminka, nechcem, aby sa ani jeden list čítal, nechcem, nechcem,“ vyhlásila matka tínedžerky a dodala, že Tomáš nemal právo tento list čítať bez povolenia zákonného zástupcu, ktorým je ona.

    Erik Tomáš sa však bráni a tvrdí, že súhlas má. „Zverejnil som list Natálie, ktorá na toto zverejnenie dala súhlas. Samozrejme, tento súhlas mám s podpisom, môžem ho doložiť,“ vyhlásil smerák a dodal, že verejnosť mala právo o liste vedieť. „Všetky dôkazy vrátane tohto listu musia posúdiť orgány činné v trestnom konaní. Naďalej tvrdím, že ak niekto zlyhal, nech za to pyká, ale nemali by o tom rozhodovať ani politici, ani médiá, ale príslušné orgány,“ dodal Tomáš. 

    - Reklama -