Opustí Flašíková-Beňová Smer? Europoslankyňa sa vyjadrila jasne

    0
    Monika Flašíková Beňová (Autor: TASR)

    Progresívne Slovensko je v súčasnosti občianskym združením, ktoré sa bude zaoberať analýzami a návrhmi v rôznych oblastiach. Štefunko pochádza z ľavicových pomerov a stál na čele Mladej demokratickej ľavice. Ďalším menom v združení bude Martin Dubéci, ktorý v marci kandidoval v parlamentných voľbách za Most-Híd, no do parlamentu sa neprekrúžkoval.

    „Iva Štefunka som roky nevidela, Martina Dubéciho som zrejme naživo nikdy ani nestretla,“ píše na Facebooku Flašíková-Beňová a dodáva, že o novovznikajúcom projekte sa dozvedela len z médií. „…dovolila som si úprimne a nekonfliktne konštatovať, že držím progresívnemu projektu palce, ale že o ňom neviem nič okrem toho, čo som si v tých dvoch článkoch prečítala,“ komentuje svoje vyjadrenia na adresu Progresívneho Slovenska europoslankyňa a dodáva, že k Štefunkovi a Dubécimu sa pridať neplánuje.

    „Skúsme sa všetci trochu vyfúknuť, vyhnúť fabuláciám a špekuláciím a všetko bude, ako byť má,“ píše Flašíková-Beňová a razantne dodáva: „Nie, nebudem kandidovať v župných voľbách, nie, nezakladám žiadnu stranu a nie, do žiadnej ani neodchádzam.“

    - Reklama -