Nové skutočnosti v kauze sexuálneho megaškandálu. Riaditeľovi polepšovne hrôz radil Ficov „hovorca“

    0
    Pred vchodom do centra Čistý deň v Galante (Autor: Facebook, Plus JEDEN DEŇ)

    Je to len niekoľko dní, čo prostredníctvom svojho blogu otvorila Pandorinu skrinku so sexuálnym škandálom v resocializačnom zariadení Čistý deň v Galante liberálna poslankyňa Natália Blahová. V čase, keď celá vec vyplávala na povrch, bol riaditeľ centra Čistý deň Peter Tománek v Chorvátsku so svojimi zverencami.

    Po návrate z Chorvátska išiel riaditeľ polepšovne vypovedať pred Ľudskoprávnym výborom Národnej rady SR. Koncom minulého týždňa zvolal tlačovú konferenciu, na ktorej sa rozprával aj s médiami. Podľa portálu Pluska.sk mala prísť TV JOJ s informáciami, že v komunikačných otázkach mal riaditeľovi centra radiť Ficov poradca Erik Tomáš.

    Samotný Erik situáciu komentoval slovami, že je členom výboru, na ktorom bol Tománek vypovedať, preto sa s ním mohol stretnúť, a rovnako dodal, že mali informácie, že je zodpovedný za komunikáciu, preto sa ho opýtali na rady pri tlačovej konferencii. „Poradil som im, že nemôžu len mať vyhlásenie a neodpovedať na žiadne otázky, lebo by to nebolo dobré. To bolo všetko. Venovali sme sa trochu aj samotnej téme,“ povedal Tomáš a uzavrel, „nevidím na tom nič zlé.“

    - Reklama -