VIDEO Smer nemá alternatívu? Kollárov križiak si na tomto výroku zgustol

    0
    Milan Krajniak (Autor: TASR)

    Poslanec hnutia Sme rodina Milan Krajniak začína svoje video postrehom a otázkou na verejnosť, či si všimla, že v poslednom čase sa akoby roztrhlo vrece s vyjadreniami, že niečo nemá alternatívu. „Počúvame, že EÚ nemá alternatívu, táto vláda nemá alternatívu, štandardné strany nemajú alternatívu, Fico nemá alternatívu,“ začal vyratúvať Posledný križiak.

    Tieto vyjadrenia mu pripadajú smiešne, lebo podľa jeho názoru, ich rozprávajú vždy tí, ktorí sa veľmi mýlia. Ako príklad uvádza, že kedysi sa hovorilo, že kôň nemá alternatívu a my dnes všetci jazdíme autami, rovnako, že pred dvadsiatimi rokmi sa hovorilo, že televízia nemá alternatívu a my sme dnes všetci na internete.

    Zdroj: Facebook/Posledný križiak Milan Krajniak

    Podľa jeho názoru je to v skutočnosti inak. „Tí, čo nám hovoria, že čo všetko nemá alternatívu, to hovoria iba preto, že oni nevedia ako ďalej,“ hovorí vo svojom videu Krajniak. „Nemajú žiadnu predstavivosť a nemajú žiadnu predstavu o nejakej lepšej alternatíve toho, čo by sa mohlo diať,“ tvrdí Kollárov poslanec a svoje video uzatvára tvrdením, „vždy je lepšia alternatíva, aj pre nás v tomto čase na Slovensku“.

    - Reklama -