Britský denník vytiahol VIDEO o Hillary Clintonovej: Smrť a utajené záznamy

    0
    Manželia Clintonovci (Autor: TASR)

    Meno autora videa, ktoré publikoval medzi prvými britský denník Express, nie je známe. On sám o sebe v sprievodnom komentári tvrdí, že pôsobí ako profesor na troch lekárskych univerzitách. Svoje meno však nechce zverejniť z obáv o svoju kariéru a život. „Mnohí ľudia, ktorí sa zmienili o zlom zdravotnom stave Clintonovej, zomreli a iným ich postoje zničili život. Dr. Drewovi Pinskymu sa vyhrážali smrťou, novinár David Seaman skončil v The Huffington Post a musí sa skrývať.“

    Stredobodom videa zverejneného na YouTube, ktoré doteraz videlo takmer 700 000 ľudí, sú údajné zdravotné záznamy Hillary Clintonovej. Hovorí sa v ňom celkom jasne o tom, že demokratickej kandidátke na prezidenta Spojených štátov diagnostikovali v roku 2013 vaskulárnu demenciu. Jednou z príčin vzniku tejto smrteľnej choroby je krvná zrazenina, ktorú, ako pripomína Daily Mail, mala Clintonová v roku 2012. Samotná Clintonová označila uniknuté záznamy za falošné.

    Ako však poukazujú niektorí komentátori aj autor uvedeného videa, u Clintonovej sa pri niektorých verejných vystúpeniach skutočne prejavili príznaky, ktoré sú pre cievnu demenciu symptomatické. Patria medzi nich napríklad problémy s motorikou, výpadky pamäte a nekontrolované pohyby hlavy či iných častí tela. Všetky tieto signály vážnej choroby pritom boli v súvislosti s vystúpeniami Clintonovej v rámci prezidentskej kampane zaznamenané.

    „Zdravotné záznamy Hillary Clintonovej tvrdia, že už má jasné príznaky choroby, ktoré sú u pacientov postihnutých cievnou demenciou bežné. Sám som bol svedkom mnohých takýchto záchvatov u svojich pacientov a som presvedčený, že sa objavujú aj u Hillary. Najznámejší je asi ten, keď pred skupinou novinárov demokratická kandidátka začne z ničoho nič pohybovať hlavou dopredu a dozadu,“ píše autor videa vo svojom komentári.

    Autor videa okrem toho predpovedá, že ak Hillary Clintonová navzdory špekuláciám o svojom zdraví nastúpi do Bieleho domu, príliš dlho tam nevydrží. Bývalej ministerke zahraničia dáva maximálne rok až rok a pol života. „Pacienti s týmto ochorením žijú maximálne tri až päť rokov po stanovení diagnózy. Už teraz môžeme vidieť, akým problémom musí čeliť. Má problémy s motorikou, verbálnou komunikáciou, zabúda a prejavuje sa u nej slabosť. Je chorá a pravdepodobne umiera.“

    Samotná Clintonová tvrdenia o svojej vážnej chorobe opakovane poprela, rovnako ako jej osobná lekárka Lisa Bardacková, ktorej meno sa objavuje na uniknutých zdravotných záznamoch Hillary Clintonovej.

    autor: Josef Provazník

    - Reklama -