Člen britskej kráľovskej rodiny priznal, že je gej. A toto nasledovalo

    0
    Kráľovná Alžbeta II. (Autor: Youtube: Reprofoto/Theytrebel)

    Lord Ivar Mountbatten, bratranec kráľovnej Alžbety, má už 53 rokov. K svojej homosexualite sa priznal len nedávno a vzápätí tiež dodal, že stále sa s tým, že je gej, úplne nezmieril. Lord už má za sebou manželstvo s Penelope Thompsonovou, s ktorou má aj tri deti. Pár sa rozviedol ešte v roku 2011.

    Mountbatten sa teraz rozhodol svojej rodine a priateľom priznať, že je gej, a rovno im predstavil aj partnera – riaditeľa v aerolíniách Jamesa Coylea, ktorého spoznal na lyžovačke vo Švajčiarsku. „Som teraz oveľa šťastnejší, stále však nie som na 100 percent zmierený s tým, že som gej,“ vyhlásil člen kráľovskej rodiny.

    „Coming out je taký zábavný výraz a urobil som ho trochu okľukou. Stále sa snažím objaviť polohu v ktorej by som bol šťastný. Dlho som so svojou sexualitou bojoval a v niektorých ohľadoch to stále aj robím. Kým som dosiahol tento bod, prešiel som naozaj dlhú cestu,“ cituje portál Independent Mountbattena.

    Manželka o tom vedela

    Anglický lord o tom, že je bisexuál, podľa svojich slov vedel, odkedy bol tínedžer, stále si to však naplno nepriznával, pretože sa obával dôsledkov, ktorým by čelil v rodine aj na verejnosti. „Keď som sa snažil zistiť, kto som, mal som aj priateľky. Moje tínedžerské časy či časy, keď som bol dvadsiatnik, neboli najľahšie,“ dodal kráľovnin bratranec.

    Manželku o svojej bisexualite informoval už pred sobášom a podľa jeho slov sa k veci postavila veľmi chápavo. Pár sa však aj tak neskôr rozišiel. Mountbatten je teraz so svojím priateľom veľmi šťastný, hoci dodržiavajú prísnu dohodu a neobjavujú sa spolu na verejnosti.  

    - Reklama -