Roman Bednár: Paríž a jeho hviezdy – autentický príbeh na pokračovanie; 163. pokračovanie

0
Teroristické útoky v Paríži (Autor: SITA)

Medzičasom už totiž stáli a keď svieži vetrík povievajúci od rieky miestami trochu zosilnel, tak sa pohral aj s okrajmi Ginettinej na oboch stranách vysoko rozstrihnutej  maxisukne a odhalil pre pohľady veľa z jej skvostne stavaných dlhých nôh, až hore na stehná.

Pre temperamentných portugalských mužov, ktorí vedia veľmi náležite obdivovať krásu ženy a vzdávať jej hold, to bola zaiste vzrušujúco erotická scéna.

A Ginette si bola veľmi dobre vedomá svojej neodolateľnej príťažlivosti. Všetko na nej bolo erotické, niekdy až príliš, hoci vedome so svojou erotikou nikdy neprovokovala, nepatrila totiž k druhu vyzývavých žien. Jej erotika z nej jednoducho vyžarovala vždy a všade. Erotické bolo na nej všetko. Oči, jej zvonivý, nenapodobniteľný smiech, prekypujúci veselosťou a šantivosťou – ktorý Denis na nej doslova zbožňoval – ruky s dlhými štíhlymi prstami, jej spôsob hovorenia, jej melodický hlas, jej pohadzovanie hlavou a ďalšie desiatky jej erotických aspektov.

Ak by si bola dala námahu a bola by aktívne a provokatívne nasadzovala na mužov svoje erotické siete, tak by bola všade stovkám mužov pripravila bezsenné noci. O tom bol Denis absolútne presvedčený. Neraz jej so smiechom povedal, že má vo svojom malíčku viac erotickej príťažlivosti, ako mnohé ženy v celom tele.

Už dávnejšie si zvykol na to, že bol vždy svedkom toho, keď niekde spolu išli, že niektorí muži, keď ich zasiahol blesk jej pohľadu a ak pritom na nich vyslala ešte aj jeden zo svojich žiarivých zvodných úsmevov, nemohli odolať jej pôvabu a dlhé chvíle za nimi kráčali, ako zhypnotizovaní. Nejeden z nich jej dával potom tajné znamenia, že sa s ňou chce stretnúť. Boli aj takí, ktorí, keď ich už prestali prenasledovať, tak prešli okolo nej a strčili jej do rúk svoje telefónne číslo. Obaja sa potom na tom spoločne bavili a smiali.

Pokračovanie nasleduje

Roman Bednár
Článok publikujeme so súhlasom autora, pôvodný text nájdete na www.roman-bednar.com.

- Reklama -