Americký lekár šokuje. Clintonovú podľa neho otrávili a vraj pozná aj vinníkov

    0
    Hillary Clintonová (Autor: TASR)

    O známom forenznom patológovi Bennetovi Omalovi už USA nakrútili aj životopisný film s názvom Diagnóza: Šampión. Odborníka si v snímke zahral populárny Will Smith. Omala sa preslávil tým, že objavil chorobu zvanú chronická traumatická encefalopatia – poškodenie mozgu spôsobené opakovanými zraneniami hlavy, ľudovo nazývané aj boxerská demencia. Za svoj objav bol patológ hlasno kritizovaný NFL – americkou ligou v rugby.

    Odborník sa v súčasnosti zameral na zdravotný stav Hillary Clintonovej a na svojom Twitteri zverejnil veľmi vážne podozrenie. Podľa jeho slov mohla byť kandidátka na prezidentku otrávená a jej lekárskemu tímu odporučil, aby jej spravili kompletné toxikologické testy. Podľa informácií od Clintonovej osobnej lekárky demokratkinu nevoľnosť spôsobil zápal pľúc.  

    Za svoje závery sa Omala stal terčom kritiky a mnohí odborníci sa mu vysmiali. On sa však nedal odradiť a nepriamo ukázal prstom aj na osoby, ktoré si podľa neho otravu Clintonovej želajú najviac. „Neverím Putinovi ani Trumpovi. Pri nich dvoch je možné všetko,“ napísal podľa Washington Post Omala. Putinovo meno je pritom už s jedným prípadom úmrtia na otravu jedom spájané – v roku 2006 bol takýmto spôsobom v Londýne zavraždený Alexander Litvinenko.  

    - Reklama -