EÚ tu plánuje afrikanizáciu Európy. Exdiplomat pochválil Srbov aj Švajčiarov. Majú pud sebazáchovy

    0
    Jaroslav Bašta (Autor: Hans Štembera)
    Niekdajší diplomat na Ukrajine a v Rusku Jaroslav Bašta si všimol jedno zaujímavé porovnanie. Ruský server porovnal štatistické dáta ozbrojenia občanov v dvesto krajinách na jednej strane a počet vrážd v týchto krajinách na druhej strane.
     
    Porovnanie dvoch balíkov týchto dát ukazuje, že v krajinách, kde ľudia majú možnosť sa ozbrojiť a v prípade ohrozenia sa sami brániť, je počet vrážd nižší ako v krajinách, kde existujú prísne legislatívne obmedzenia pre držbu zbraní.

    Američania, Srbi aj Švajčiari sú na tom dobre

    V Spojených štátoch každých 100 ľudí vlastní asi tak 120 zbraní a na 100-tisíc obyvateľov pripadá 4,7 vraždy. Toto číslo navyše stále klesá. Ďalšie v poradí je Srbsko. Nijako zle v tomto porovnaní nie je ani Švajčiarsko.

    Africkí piráti so zbraňou v ruke

    Naproti tomu v afrických krajinách, ktoré dnes EÚ zásobujú migrantmi, sa vraždí dvadsaťkrát častejšie ako u nás, aj keď zbraň vlastnia len traja ľudia zo sto. Bohužiaľ, to sú väčšinou piráti rôzneho druhu.
     
    Pri pohľade na toto porovnanie pôsobí trochu desivo snaha Európskej komisie sťažiť prístup občanov k legálnym zbraniam.
     
     
    “Trochu mi pripadá, že tento model distribúcie zbraní a násilia by mohol nastať aj u nás, až Európska komisia dotiahne do konca svoje plány s odzbrojením občanov a naplnením prisťahovaleckých kvót a vytúženú afrikanizáciu Európy. Na takúto eventualitu sú Srbi a Švajčiari zatiaľ pripravení lepšie ako my. Zbraní majú desaťkrát viac a v Únii nie sú, ani do nej nechcú. Majú totiž silne vyvinutý pud sebazáchovy a čítajú štatistiky. Mali by sme ich napodobniť, kým je na to čas,” uzatvára Bašta.
     
    - Reklama -